Şef Zülfikar Cambaz Dubai’de En İyi Şefler Arasına Girdi..

Şef Zülfikar Cambaz Dubai’de En İyi Şefler Arasına Girdi..

2022 Dünya Gastronomi Trendlerinde ve WG Magazine’s dergisinde Dubai Gastronomi -sinde Şef Zülfikar Cambaz Dubai’deki en iyi şefler arasında gösterildi. Dergide Zülfikar..

Şef Zülfikar Cambaz Dubai’de En İyi Şefler Arasında
 
Çanakkaleli şef Zülfikar Cambaz, Dubai'de en başarılı restoran menüleri ile Türk lezzetlerini dünyaya başarıyla sunmaya devam ediyor. Genç şef, WG Magazine’s dergisinde Dubai Gastronomisinde en iyiler arasında gösterildi.
 
Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Kavak Beldesi'nde doğan, aldığı eğitimler sonrasında İstanbul'un en lüks restoranlarında görev yapan Zülfikar Cambaz, 6 yıl gibi kısa sürede Dubai’de zirveye yükseldi. 
 
Şef Zülfikar Cambaz Dubai’de En İyi Şefler Arasında
Başarısıyla kısa sürede adından söz ettiren En Başarılı Mutfak Şeflerinden Zülfikar, Türk steakhouse restoran mutfağından lezzetleriyle ilgi gördüğü en iyi restoranlardan Baba Grill Bar Dubai adlı restoran ile ülkede tercih edilen mekanlar arasında dikkat çekiyor.
 
Çanakkaleli şefin bu başarısı WG Magazine’s dergisindeki gastronomi haberleri sayfalarına da yansıdı. 
 
Şef Zülfikar Cambaz Dubai’de En İyi Şefler Arasında2022 Dünya Gastronomi Trendlerinde ve WG Magazine’s dergisinde Dubai Gastronomisinde Şef Zülfikar Cambaz Dubai’deki en iyi şefler arasında gösterildi. 
 
Dergide Zülfikar Şef’ ayrılan bölümde; kasaplık yapan babasının küçük bir restoran açmaya karar verdiği Gelibolu’daki aile restoranının mutfağında yardım ederek mesleğe başladığı belirtilerek;
 
Genel anlamda Dünyada Türk Mutfağı tanıtımlarına da katkıları olan “Zülfikar şef, eğitimini bitirdikten sonra İstanbul'da Divan, Wyndham Grand, Sheraton Marriott gibi seçkin otellerde birçok Türk ünlü şefle çalışmaya başladı. 2016 yılında, Fish Beach Toverna'nın açılışını yapması için The Westin Dubai Mina Seyahi'ye katıldı. 
 
Şef Zülfikar Cambaz Dubai’de En İyi Şefler Arasında
Başarılı geçen üç yılın ardından, otelin tüm şehirde büyük beğeni toplayan Türk steakhouse Baba Grill Dubai'de dizginleri eline alıyor” ifadelerine yer verildi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler