Marmaris GEMAD 5. Workshop Tadım Günleri

Marmaris GEMAD 5. Workshop Tadım Günleri

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) başkanı Zeki Açıköz, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın katılımıyla başlayan...

Marmaris GEMAD 5. Workshop Tadım Günleri Düzenlendi...
 
Türkiye Aşçılar Federasyonuna (TAFED) bağlı Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği (GEMAD) tarafında büyük bir özveri ile hazırlanan ve Marmaris’te gerçekleştirilen “Marmaris GEMAD 5. Workshop Tadım Günleri” etkinliğinde gıda sektöründe yer alan üreticiler, tedarikçi firmalar, Türkiye genelinden değerli şefler ve geleceğin şef adayları öğrenciler bir araya geldiler. 
 
Marmaris GEMAD 5. Workshop Tadım Günleri Düzenlendi...
Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) başkanı Zeki Açıköz, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay’ın katılımıyla başlayan etkinliğin organizasyonunu sağlayan, günlerdir bu etkinlik için çalışan ekibin öncü ismi olarak GEMAD başkanı Çetin Deniz tüm katılımcılara ve tabi ki emeği geçen tüm dernek üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti. 
 
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi "Öğretim Görevlisi Yöresel Yemek Araştırmacısı" Selma Atabey;
 
Marmaris GEMAD 5. Workshop Tadım Günleri Düzenlendi...
Pandemi ile durma noktasına gelen Turizm ve gıda sektöründe bu ve benzeri etkinlikler can suyu olabilecektir. Yine yeniden sağlıklı, bol üretimli, verimli ve tabi ki yerli yabancı tüm misafirlerimizle paylaşımlı günler dileğiyle hayırlı olsun diyorum. Dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler