"Gemad" Basın Bildirisi

Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneğinin, Kapıları Gastronomi Gelişimi, Projeler Üretecek, Çalışmalarımıza Yardımcı Olacak, Düşüncelerimize Destek Olacak, Mesleğimiz Adına Sorunlarımızı Tartışa..

"Gemad" Basın Bildirisi"Gemad" Basın Bildirisi
 
Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneğinde Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Deniz Oldu...
 
Türkiyede aşçılık kurumlarından Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği 8. Olağan Genel Kurulunda bölgenin öne çıkan değerli şeflerin katılımıyla  Yeni Başkanını Ve Yönetimini Seçti.
 
Yeni Yönetim Kurulu Başkanlığına Çetin Deniz Getirildi Türkiye Aşçılar Federasyonuna Bağlı , Muğla Bölgesinde Ve Türkiye Genelinde Gastronomi Adına Etken Rol Oynayan   Güney ege Marmaris Aşçılar Derneği 8. Olağan Genel Kurulu Konuşmasında Çetin Deniz Birlik Beraberlik Mesajları Verdi  Çetin Deniz Konuşmasında Şöyle Dedi.
 
Sayın Divan Kurulu…
 
Şeflerim.. Ve Üyelerimiz… Genel Kurulumuza Hoş Geldiniz…
 
Öncelikle Bizi Yönetim Kuruluna Seçtiğiniz İçin Çok Teşekkür Ederim.. Bizler İse Derneğimiz İçin Elimizden Gelen Her Şeyi Tüm Mücadelemizi Vereceğimize, Yönetim Kurulu Adına Sizlere Söz Veriyorum, Birlik Ve Beraberliğimiz Oluşturan Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneği Muğla Bölgesinde, Gastronomi Alanında Etkin Rol Alan En Güçlü, Türkiye’nin İse En Etkin Faaliyetleri Olan Güçlü Ve Örnek Alınan Dernekler Arasında Yer Alan Sayılı Meslek Örgütüyüz… 
 
Bu Sürece Gelmemizdeki En Büyük Etken İse Önceki Yönetimler Ve Üyeleridir Bu Yolda Emeği Geçen Herkese Canı Gönülden Teşekkür Ederim .. 
 
Özellikle  Şunu Belirtmek İsterim Ki,  İnşallah Siz Değerli Şeflerimiz Ve Üyelerimizle Birlikte Daha Da Faydalı İşler Yaparak Büyüyeceğimize İnanıyorum.  Birlik Olursak, Çığ Gibi Oluruz, Yalnız Olursak, Hiç Oluruz… 
 
Sizlerle Daha Da Güçlenme Fırsatlarımız Var. Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneğinin, Kapıları Gastronomi Gelişimi, Projeler Üretecek, Çalışmalarımıza Yardımcı Olacak, Düşüncelerimize Destek Olacak,  Mesleğimiz Adına Sorunlarımızı Tartışacak, Herkese Sonuna Kadar Açıktır…Bizleri Yeni Yönetim Olarak Seçmiş Olabilirsiniz, Ama Kalpten İnanmanızı İsterim Burada Bulunan Herkes Yönetim Kurulunun Bireyidir .  
 

"Gemad" Basın Bildirisi

Siz Mesleğimize Ve Derneğimize Gönül Vermiş Türk mutfağı Şeflerimizin Üyelerimizin  Bu Alanda Fikirlerinizden Tecrübeleriniz Den Faydalanmak İsteriz. Paylaşılmamış Bilgi Bilgi Değildir. Her Fikir Bir Hazinedir. Bu Hazinenin Nimetlerinden Bizler Gibi Herkes Faydalanmalıdır.  
 
Buna İstinaden En Büyük Projem Birlik Beraberliktir.  Birlik Ve Beraberliğimiz Olduğu Sürece Her Şeyin Üstesinden Geleceğimize İnanıyorum Birlik Beraberliğimizin Daha Da Güçlü Kalma Dileği İle Teşekkür Eder Saygılarımı Sunar Esenlikler Dilerim  Diyerek Birlik Beraberlik Mesajı Verdi ...
 
Türkiye Aşçılar Federasyonuna  Bağlı  Güney Ege Marmaris Aşçılar Derneğinin Yeni Yönetimi Ve İçinde Bölgenin Değerli Şefleri İle  Akademisyenlerinde Bulunduğu Görev Dağılımı Şöyledir
 
YÖNETİM KURULU
 
*   ÇETİN DENİZ
*   ÖZCAN DİNDAR
*   HALİT ÇANDIR
*   MEVLÜT TURAN
*   BAYRAM TOPALOĞLU
*   ETEM CEYLAN
*   FAHRETTİN ACAR
*   ÖZCAN ŞENER
*   ÖMER KÖKSAL
*   ERDAL UYSAL
*   ALİ ARICIOĞLU
*   ÖZGÜR ŞAHAN
*   FAHRİ ŞENKAL
*   VASIF ÖZKAN
*   SONER KURT
*   MURAT ÇAPACIOĞLU
*   ALİ FUAT ÇAKIR
*   CENGİZ KARAYİĞİT
*   RAMAZAN ÖNER
*   NİZAMİ ALTUNYALDIZ
 
DANIŞMA KURULU
 
*   ALADDİN ÇAĞLAR
*   AZMİ ALTUNYALDIZ
*   AKIN ÖNGEL
*   ZEKİ ŞENER
*   NECATTİ KARAASLAN
*   HASAN ULUÇAY
*   MUSTAFA DEMİRER
*   YAŞAR BAYAR
*   NİMET AYHAN
*   BAYRAM KARABABAOĞLU
*   HASAN KILIÇ
*   ÇETİN BAŞAK 
*   MEHMET ÇOŞAR
*   HALİL KÖMÜRCÜ
*   MUSTAFA KANDEMİR
*   KAZIM ACAR
*   ABİDİN BAKÇEK
 
PROJE VE GENÇLİK  KURULU
 
*   ALİ ÇIĞ
*   MEHMET KARATAŞ
*   FERAH ULUKSAR ÖZTEKİN
*   MURAT KÜÇÜK
*   İBRAHİM KARAASLAN
*   ALİ ATAY
*   MENDERES YAR
*   SELATTİN ALP
*   MEHMET EVCİM
*   MUSTAFA POLAT
*   İBRAHİM ERCAN
*   FİLİZ YÜCEER
*   MUHAMMET GÜMÜŞ
*   SELAMİ YILMAZ
*   İSMAİL ÖZCAN
*   ALEV ÖNEN
*   KEMAL ÇETİN
*   RAMİS ERTÜRK
*   RAMAZAN OCAK
*   BAKİYE  İNCE
*   MERT MURAT YILMAZ
 
ARGE VE İLETİŞİM KURULU
 
*   MUSTAFA ULUKSAR
*   TUFAN KESER
*   MEDET ERBAŞ
*   SELATTİN ALP
*   FERAH ULUKSAR ÖZTEKİN
*   SELMA ATABEY
*   ERHAN İŞLEK
*   HASAN BERGEL
*   ŞÜKRÜ ÖZÇELİK
 
DİSİPLİN KURULU
 
*   NECATİ KARAASLAN
*   MUSTAFA DEMİRER
*   YAŞAR BAYAR 
*   NİMET AYHAN
*   BAYRAM KARABABAOĞLU
 
GEMAD KADIN KLUBÜ
 
*   FİLİZ YÜCEER
*   KIYMET ARICIOĞLU
*   ALEV ÖNEN
*   SELMA ATABEY
*   FERAH ULUKSAR ÖZTEKİN
*   BAKİYE İNCE
*   NURTEN ŞAKİ
*   SAFANUR YILMAZ
*   SAFİNAZ YILDIRIM
*   MERVE FİDAN
*   SİBEL CEYLAN
*   EMİNE İNCECİK
 
"Gemad" Basın Bildirisi


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler