Șef Ercan YamanTürk Fairmont Quasar Istanbul'da

Șef Ercan YamanTürk Fairmont Quasar Istanbul'da

Şef Ercan YamanTürk Kimdir? Yurtdışında düzenlenen Türk haftaları ve tanıtım organizasyon 'larında görev aldı. Bağlı bulunduğu zincirin yurtdışı otellerinde Türk mutfağı..

Șef Ercan YamanTürk Fairmont Quasar Istanbul'da...
 
Fairmont Quasar Istanbul’un mutfağında Executive Chef Ercan Yamantürk ile yepyeni bir dönem başladı.
 
Fairmont markasının Türkiye’deki ilk oteli olan Fairmont Quasar Istanbul’a Executive Chef/Başaşçı olarak Ercan Yamantürk atandı. Mutfak serüveni boyunca birçok 5 yıldızlı lüks otelde görev alan Ercan Yamantürk, gastronomi alanındaki eşsiz birikimi ve yenilikçi tarzıyla Mart 2022 itibarıyla konuklarına unutulmaz bir lezzet deneyimi yaşatıyor.
 
Yiyecek-içecek sektöründe 27 yılık bir deneyime sahip olan Türk mutfağı şeflerinden Ercan Yamantürk, kariyerine Çırağan Palace Kempinski’de komi olarak başladı. Ardından Four Seasons Sultanahmet’te çalışmaya başlayan Yamantürk, tekrar Çırağan Palace Kempinski’ye geçerek burada Chef de Cuisine pozisyonuna yükseldi. 
 
Daha sonra Four Seasons Bosphorus’a Executive Sous Chef olarak atanan Ercan YamanTürk son olarak Shangri-La Istanbul’da Executive Chef olarak görev aldı.
 
Șef Ercan YamanTürk Kimdir?
 
Türk ve uluslararası mutfaklarda uzman olan ve bu konuda pek çok sertifikaya sahip Ercan YamanTürk, yurtdışında düzenlenen Türk haftaları ve tanıtım organizasyonlarında görev aldı. Bağlı bulunduğu zincirin yurtdışı otellerinde Türk mutfağı üzerine pek çok eğitim verdi. Ayrıca ülkemizi uluslararası platformlarda temsil etmek üzere pek çok genç şefin yetiştirilmesine katkıda bulundu.
 
Ercan Yamantürk, Fairmont Quasar Istanbul’un yeni Executive Chef’i olarak Ukiyo, Aila ve Stations restoranın yanı sıra otelin ziyafet menülerine de yepyeni dokunuşlar katıyor. Lezzeti kadar görselliğiyle de öne çıkan tabaklar yaratmaya ve yöresel lezzetleri modern sunumlarla birleştirmeye özen gösteren Yamantürk, mutfağında organik, yerel ve taze ürünlerin kullanımına önem veriyor.
 
Mutfak serüveni boyunca birçok 5 yıldızlı lüks otelde görev alan YamanTürk, Mart 2022 itibarıyla Fairmont Quasar Istanbul’da Executive Chef olarak atandı.
 
Yiyecek-içecek sektöründe 27 yılık bir deneyime sahip olan YamanTürk, kariyerine Çırağan Palace Kempinski’de komi olarak başladı.
 
Ardından Four Seasons Sultanahmet’te çalışmaya başlayan YamanTürk, tekrar Çırağan Palace Kempinski’ye geçerek burada Chef de Cuisine pozisyonuna yükseldi. Daha sonra Four Seasons Bosphorus’a Executive Sous Chef olarak atanan YamanTürk, son olarak Shangri-La Istanbul’da Executive Chef olarak görev aldı.
 
Türk ve uluslararası mutfaklarda uzman olan ve bu konuda pek çok sertifikaya sahip YamanTürk, yurt dışında düzenlenen Türk haftaları ve tanıtım organizasyonlarında görev aldı.
 
Bağlı bulunduğu zincirin yurt dışı otellerinde Türk mutfağı üzerine birçok eğitim veren YamanTürk, aynı zamanda Türkiye’yi uluslararası platformlarda temsil etmek üzere pek çok genç şefin yetiştirilmesine de katkıda bulundu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler