Şef Atakan Adıgüzel'den Ataköy Garden'da Nefis Lezzetler

Şef Atakan Adıgüzel'den Ataköy Garden'da Nefis Lezzetler

Mardin'li iş adamları, Mahmut Gazala ve Yahya Göktekin'in bu güzel yatırımında, mutfak deneyimli Chef Atakan Adıgüzel'e emanet...

Şef Atakan Adıgüzel'den Ataköy Garden'da Nefis Lezzetler
Vasfi Pakman
 
Ataköy Garden:  İçeride harika ambiyans, dışarıda muhteşem doğa ile enfes lezzetlerin buluştuğu bir mekan.
 
Mardin'li iş adamları, Mahmut Gazala ve Yahya Göktekin'in bu güzel yatırımında, mutfak deneyimli Chef Atakan Adıgüzel'e emanet. 
 
Güzel bir yaz akşamında, sevgili kardeşim Amerikalı film yapımcısı, Sait Yardımcı'nın tavsiyesi ile gittiğim Ataköy Garden'a hayran oldum.
 
İçi başka güzel, dışı başka güzel, mutfağın şefi de Kahramanmaraşlı Atakan Adıgüzel.
 
Yatırımcı ve işletmeci Mahmut Gazala kardeşimle, bana hazırladığı nefis ve leziz kebapların, salataların, antrelerin ve tatlıların tadına doyamadım.
 
Hava kararmadan önce girdiğim Ataköy Garden'dan, tatlı sohbet ve enfes lezzetler, üstüne gelsin Kahramanmaraş dondurması, gelsin özel "Dem çaylar" derken, ancak gece yarısı ayrılabildim.
 
O da "Bir  sabahda, KAHVALTI için tekrar geleceğim" diye söz vererek.
 
Ataköy Garden'da alkol yok, nargile var. Keyifli bir ortam yaratılmış, İstanbul'un her yerinden, yurtiçinden ve yurt dışından dahi konukları var. 
 
Otoparktaki otomobillerden ve plakalardan konuk kalitesi, hemen belli oluyor. İş, sanat, spor, basın alemi bir yana, bürokrasiden dahi konuklar ağırlanıyor. Alakart Servis, konuk yoğunluğuna rağmen, mekanın saygılı ve sempatik  personeli tarafından çok hızlı olarak yapılıyor.
 
Fazla söze hacet yok, İstanbul'un içinde toplu taşımla dahi, kapısının önüne kadar ulaşılıyor. Maşallah, konuştuğum herkesin bildiği, bu mekan için bilmeyenlere tavsiyem; "Siz de burayı bi deneyin ve tadına bakın" olacak. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler