Şef Erkan Bostancı Kempinski Nile Hotel Cairo'da

Şef Erkan Bostancı Kempinski Nile Hotel Cairo'da

1 Ağustos itibarı ile Yeni bir pozisyon olarak Kempinski Nile Hotel Cairo'da Head Chef olarak başladığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Dedi. Başarılı Şef Erkan Bostancı..

Şef Erkan Bostancı Kempinski Nile Hotel Cairo'da
 
Genç Türk mutfağı şeflerinden Şef Erkan Bostancı açıklamasında;
 
1 Ağustos itibarı ile Yeni bir pozisyon olarak Kempinski Nile Hotel Cairo'da Head Chef olarak başladığımı paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. Dedi. 
 
Başarılı Şef Erkan Bostancı Kempinski Nile Hotel'de Head Chef Olarak Göreve Başladı...
 
Eşsiz lezzetleri, kaliteli sunumu ve mutfak sanatına getirdiği yenilikler ile adından sıkça söz ettiren başarılı şef Erkan Bostancı Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan Kempinski Nile Hotel’de Head Chef (Baş Aşçı) olarak göreve başladı.
 
Türkiye turizm haberlerinde yer alan bilgilere göre, Kahire'nin kalbinde yer alan beş yıldızlı Kempinski Nile Hotel, konuklarına Nil Nehri kıyısında olağanüstü bir lüks deneyimi sunuyor.
 
Türkiye aşçı haberleri ve mutfak haberlerinde uluslararası çalışmaları yer alan Başarılı şef Bostancı daha önce nerelerde çalıştı;
 
Başarılı şef Bostancı, uzun yıllardır yurt dışındaki önemli otel markalarında Executive Chef olarak görev alıyor.
 
Gastronomi alanındaki başarılı çalışmaları  ile Türk mutfağını uluslar arası arenada başarı ile temsil eden Bostancı, daha önce Fraser Suites Abuja, Mandarin Oriental Hotel Group, Radisson Hotels, Hilton Hotels & Resorts,Four Seasons Hotels, Dedeman Hotels ve Novotel Hotels gibi dünyaca ünlü otel markalarında görev aldı.
 
Ülkemizi yurt dışında başarı ile temsil eden deneyimli şef Erkan Bostancı’ya gastronomi alanındaki çalışmaları ile taçlandırdığı kariyer yolculuğunda başarılar diliyoruz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler