Şef Haldun Tüzel; Mutfak Sırlarınızı Saklamayınız!!!

Şef Haldun Tüzel mesleki bilgi saklamanın gereksizliğine değinerek aşçılık mesleğinde yetiştirdiğiniz sanatkarlar tarafından anılacaksınız ve sizin isminiz ile birlikte Türk..

 
Şef Haldun Tüzel; Mutfak Sırlarınızı Saklamayınız!!!
 
Sosyal sorumluluğumuz gereği Türk aşçı haberleri olarak Gastronomi Sektörü Hakkında "9 Nis 2017" Şef Haldun Tüzel'in tavsiyelerini yeniden aşçılık kurumları ve Türk mutfağı şefleri ile paylaşmak istedik...
 
Uluslararası bilinen Türk mutfağı şeflerinden Haldun Tüzel Türk mutfağı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Yapıcı ve eğitici tavsiyelerde bulunan başarılı duayen şef Haldun Tüzel Türk mutfağı şeflerine özellikle dikkat etmeleri gereken konularda bazı isteklerde bulundu.
 
Şef Haldun Tüzel mesleki bilgi saklamanın gereksizliğine değinerek aşçılık mesleğinde yetiştirdiğiniz sanatkarlar tarafından anılacaksınız ve sizin isminiz ile birlikte Türk mutfağını onlar yaşatacak. -diyerek bilginin paylaşılması gerektiğine değindi.
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak takip ettiğimiz Duayen șef Haldun Tüzel'in mesleki tavsiyelerini bu videodan izleyerek dinleyebilirsiniz...
 
Türk Mutfağı Tavsiyeleri...
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler