Diyarbakır'lı Girişimci Kadınlar Eğitime Tabi Tutuldu

Diyarbakır'lı Girişimci Kadınlar Eğitime Tabi Tutuldu

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından düzenlenen ve Diyarbakır Valiliği ile Büyükşehir Belediyesince desteklenen gurme fuarında Yenişehir Belediyesi ve..

Diyarbakır'lı Girişimci Kadınlar Eğitime Tabi Tutuldu
 
Diyarbakır’da merkez Yenişehir Belediyesi ile Güneydoğu Anadolu Projesi Bölge Kalkınma İdaresi iş birliğinde kadın kooperatiflerin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla girişimci kadın kooperatiflerine yönelik eğitim verildi.
 
Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) tarafından düzenlenen ve Diyarbakır Valiliği ile Büyükşehir Belediyesince desteklenen en farklı fuar ve festivallerden olan gurme fuarında Yenişehir Belediyesi ve GAP Bölge Kalkınma İdaresi tarafından düzenlenen Üretimin Gücü Birleşiyor Eğitim Programına Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel,
 
Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Meryem Kaya, Yenişehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürü Özgür Polat; Diyarbakır, Gaziantep, Adıyaman, Şanlıurfa ve Batman illerinden kadın kooperatiflerinin temsilcileri ile Yenişehir Belediyesine bağlı merkezlerde kurslardan yararlanan kadınlar katıldı.
 
Türk aşçı haberleri olarak edindiğimiz bilgiye göre, Başarı hikâyelerinin de anlatıldığı eğitim programında, üretimin gücü birleşiyor projesine eğitimleri ile destek veren konuşmacılara ve başarılı girişimci kadınlarımız Yenişehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Mustafa Temel plaket verdi. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler