En İyi Yöresel Kebap Tarifleri

En İyi Yöresel Kebap Tarifleri

Geleneksel Türk mutfağı yemek arşivinde En İyi yöresel kebaplar nasıl yapılır? En muhteşem kebap tariflerini yapabilmek için hangi malzemelere gereklidir? Evde En İyi yöresel kebap tariflerini yapabilmek için..

 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
 
Geleneksel Türk mutfağı yemek arşivinde En İyi yöresel kebap tarifleri nasıl yapılır? En muhteşem kebap tariflerini yapabilmek için hangi malzemelere gereklidir? Evde En İyi yöresel kebap tariflerini yapabilmek için Türk mutfağı şeflerinin özel kebap tariflerinden faydalanmak istermisiniz?
 
Türk aşçı haberleri olarak Türk mutfağı yemek arşivimizden en meşhur kebap tariflerini araştırdık ve mutfağınıza getirdik...
 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
Desti Kebabı Tarifi - Yozgat Mutfağı
Desti Kebabı Malzemesi : (Yaklaşık 10 Kişilik) 
 
*   1 Adet Desti 
*   3 Kg. Kuşbaşı Et 
*   1 Kg. Domates 
*   300 Gr. Sarımsak 
*   200 Gr. Sivri Biber 
*   200 Gr. Tereyağı 
*   Karabiber, 
*   Tuz
 
En İyi Yöresel Kebap Tariflerinden Desti Kebabı Hazırlanış Tarifi :
 
Doğranmış domates, sivri biber ve sarımsak kuşbaşı ete katılarak ezmeden iyice karıştırılır. Yeterince tuz ilave edilir. Desti içi iyice yıkandıktan sonra karıştırılan malzeme destinin içerisine doldurulur. En üste tereyağı konulur. Destinin ağzı hamur ile kapatılır ve ortası hafif açılır.
 
Genellikle açık havada odun veya meşe kömürü yakılmış bir ateşte pişirilir. İki saate yakın bir zamanda pişen yemeği ilk defa yapanlara meşe kömürüyle yapmaları tavsiye edilir. Yemek piştikten sonra desti kırılarak yemek destinin içinden servis yapılır. Desti Kebabı, Yozgat Belediyesi tarafından Türk Patent Enstitüsüne "Yozgat Yöresi Yemeğidir" diye tescil ettirilmiştir.
 
Mevcut grubun sayısına göre büyüklüğü tespit edilecek sağlam bir su destisi alınır. Örneğin misafir 10 kişi olduğunda orta boy bir desti tercih edilmelidir. Yöreye has bir yemek türüdür. Tandır ekmeği ile yenir. Sokum ya da dürüm yapılır.  
 
***
 
Geleneksel Türk mutfağında En Meşhur Kebaplardan Sahanda Satır Kebabı Nasıl Yapılır?
 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
En İyi Yöresel Kebap Tariflerinden Satır Kebabı Nasıl Yapılır
 
*   500 Gram Kuzu Eti
*   50 Gram Kuyruk Yağı
*   1 Soğan
*   3 Taze Soğan
*   3 Diş Sarımsak
*   2 Çorba Kaşığı Tereyağı
*   2 Sivri Biber
*   2 Domates
*   Tuz, 
*   Karabiber, 
*   Kimyon
 
Sahanda Satır Kebabı Yapılış Tarifi;
 
İri doğranmış soğanı on dakika kavurun. Ezilmiş sarımsakları ve doğranmış sivri biberleri ekleyip beş dakika çevirin. Rendelenmiş domatesleri, tuz ve baharatı ilave ederek kapağını kapatın. Beş dakika pişirip sahana aktarın. Bu arada etleri keskin bir bıçakla irice doğrayın. 
 
Evde satır varsa onunla yapmak daha kolay tabii. Eti ve kuyruk yağını kıydıktan sonra sahandaki kavrulmuş domatesli karışımın üzerine yerleştirip fırında pişmeye bırakın. İsterseniz eti önce tavada kavurup sonra sahana aktarın. 200 derecedeki fırında 40 dakika pişirin. Sahanı sofraya getirip, sofrayı zenginleştirin.
 
***
 
Tire Şiş Köfte Tarifi...
 
Evde Tire şiş köfte nasıl yapılır? En muhteşem yöresel kebaplardan Tire şiş köfte yapmak için hangi malzemeler gereklidir? En iyi kebab sofralarını kurarken Türk mutfağında en başarılı şeflerin özel yemek tariflerinden faydalanmak istermisiniz? İşte sizlere kıymalı kebap çeşitlerinden  Tire şiş köftesi nasıl pişirilir ve tarifi...
 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
En Sevilen Kebaplardan Tire Şiş Köfte Yapımı İçin Malzemeler Nelerdir?
 
*    1 Kg. Gram Kıyma
*    2 Adet Kuru Soğan
*    2 Tatlı Kaşığı İrmik
*    2 Çay Kaşığı Tuz
*    2 Çay Kaşığı Karabiber
*    2 Çay Kaşığı Kimyon
*    400 Gram Tereyağı 
*    8 Adet Domates
*    1 Adet Demet Maydanoz
*    Yoğurt
 
 
En İyi kebab tariflerinden Tire Şiş Köfte Tarifi Nasıl Yapılır?
 
Kıymayı bir kaseye koyun ve rendelenmiş soğanı ekleyin. İrmik, tuz ve baharatlarını da ilave ederek güzelce yoğurun. Yoğurduğunuz kıymayı şişlere yayarak dizin.
 
Hazırladığınız köfteleri elektrikli bir ızgarada veya fırında pişirin. Daha sonra bir tavada tereyağını kızdırın ve domatesleri küp küp doğrayıp içinde kavurun. Ayrı bir yerde, kalan tereyağını da eritin. Pişirdiğiniz köfteleri içine atıp ve birkaç kez döndürün.
 
Servis tabağının en alt kısmına dilimlediğiniz domatesleri koyun, üstüne köfteleri yerleştirin. Üzerine domates sosu ve maydanozları ilave edin. Köftelerin üzerine de tereyağı dökerek yoğurt eşliğinde servis edin.
 
Afiyet olsun...
 
***
 
Kınnep Kebabı nedir? Hatay mutfağında Kınnap Kebabı nasıl yapılır?
En iyi kebab tariflerinden Kınnep Kebabının özellikleri nelerdir?
 
Yöresel mutfaklarımızdan Hatay mutfağından Kınnep Kebabı ne zaman yapılır? Kınnep Kebabı nereye aittir?
 
Görüntüsü ile göz kamaştıran, lezzeti ise damaklarda unutulmaz tat bırakan kınnap kebabı, günümüzde çok fazla bilinmemesinin sebepleri nelerdir?
 
En İyi Yöresel Kebap Tariflerinden Kınnap Ne Anlama Gelir? Kınnap Nedir?
 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
Mutfak tarihimizde unutulmaya yüz tutmuş bu özel lezzet, Hatay Gastronomisinde bir cok restoran tarafından yerli ve yabancı lezzet düşkünlerinin beğenisine sunuluyor.
 
İplikten de kebab olur mu demeyin. Türk Aşçı Haberleri Olarak sizler için derledik. Kınnap Kebabını Görenler önce şaşırıyor. Kınnap kebabını ilk kez tadanların çatalla yemeye çalışanlar kebabın içinde ipi içinde görünce şaşırdıklarını gizleyemiyorlar.
 
Kınnep Kebabı Nedir? Nasıl Kınnap Yapılır?
En Farklı Kebab Tariflerinden Kınnep Kebabı Nasıl Yapılır?
En Şaşırtıcı Yöresel Kebaplardan Kınnap Kebabında Kullanılan Malzemeler;
 
*     3 M. Kınnep (İp)
*     3 Adet Kemer Patlıcan
*     1 kg. Kuzu Şiş (30 Parçaya Ayrılmış)
*     4 Adet Domates (19 Parçaya Ayrılmış)
*     10 Adet Arpacık Soğanı
*     2 Çorba Kaşığı Sade Yağ
*     Tuz
 
En İyi Fırın Kebaplarından Kınnep Kebabı Yapılış Tarifi;
 
Arpacık soğanları temizlenir. Patlıcan ve domatesler kuşbaşı doğranır. Etlerle beraber tuzlanır. İpin ağzına büyük iğne takılır ve sırayla patlıcan, et, soğan ve domates dizilerek ipe geçirme işlemi tamamlanır. 
 
Kenarlı bir tepsiye helezon şeklinde dizilip yüzüne bir kaşık sade yağ gezdirilerek taş fırının en soğuk bölümüne yerleştirilerek yüzünün kızarması beklenir. 
 
Yüzü kızarınca fırından alınır. Ters yüz edilip kalan yağ tekrar sürülüp fırına verilir.  İkinci yüzü kızarınca fırından alınır ve ipi ile 30 cm. boyunda parçalara kesilip servis edilir. Afiyet olsun...
 
***
 
En İyi Yöresel Kebap Tariflerinden Bodrum Kebabı & Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır?
"Selma Atabey‎"
 
Muğla yemeği dendiğinde ilk akla gelen, tanınmış olan yemeklerin başında gelir çökertme kebabı. Namı diğer Bodrum kebabı. Muğla mutfak kültürünün kimlik kodunu taşımaktadır aslında. 
 
Yoğurtlama olarak bilinen kızartılmış patates ve üzerine sarımsaklı yoğurt ile üzerine yakılan toz biber veya salçaya ilave kebap isminin hakkını vermek üzere et ile lezzeti coşturmaktır kısaca Çökertme kebabı. Uzun bir cümleyle kısaca anlattım dimi?
 
Milas Çökertme ile karıştırılır genelde ama doğru Çökertme Bodrum Türküsüne de hikaye olan Çökertme'dir. Bodrum'a ait bir yemektir yani. Çökertme türküsü nedir? Neyi anlatır dersek; 
 
Bir çok hikaye çıkıyor karşımıza. Farklı hikayelerde olsa ortak nokta Halil'in yağız bir delikanlı oluşu, güzeller güzeli Gülsüm'e aşkı ve bu nedenle öldürülüşünü konu almaktadır. Bu farklı hikayelere bir göz atarsak;
 
Çökertmenin hikayesi; Bodrum bu kadar meşhur bir turistik belde değilken bölge halkının geçim kaynaklarından biri de Yunan adalarından mal getirip satmakmış. Yani bir çeşit kaçakçılık yapılırmış. Halil'de bu işi yapanlardan biriymiş. 
 
Bodrum Kebabı & Çökertme Kebabı Nasıl Yapılır?Gülsüm'ü seviyormuş ama Gülsüm'ü bir seven daha varmış ki burası önemli işte;
 
Bodrum'un Çerkez kaymakamı'da Gülsüm'ü seviyormuş. Eee Halil'i yani rakibini ortadan kaldırmak için ne yapması lazım. Tabi en önemlisi yetki sahibi ve Halil suç sayılan bir şey yapıyor. Halil'in yaptığı iş Kaymakam'a bir avantaj olmuş ve yakalatmak için  üzerine fazlaca giderek öldürülmesini sağlamış.
 
Yemek Hikayelerinde Çökertme Kebabının Hikayesi;
 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
Halil ailesiyle birlikte Van'dan Bodrum'a gelir ve yerleşir. Çok genç yaşta namus meselesi nedeniyle kız kardeşini öldürerek 7 yıl hapis yatar. Çıktığında bir düğünde Gülsüm'ü görür ve aşık olur. Gülsüm, kolcubaşı İbram Çavuş'un karısı, Çerkez Kaymakam adıyla bilinen Bodrum kaymakamının evinde hizmetkardır. 
 
Yani hem kendi emrinde çalışan bir hanım olması hem de kolcubaşısının eşi olması husumetiyle önemlidir Gülsüm.
 
Ama Halil bunu hesap edecek durumda değildir ve Gülsüm'ü kaçırır. Saklanır, kaçarlar bir müddet. Yalıkavak'taki Çökertme'ye gelirler ve Çökertme'den bir kayıkla Aspat'a geçerler; Bitez Koy, Hırsız Yatağı'na demir atarlar. 
 
Fakat bulundukları yer, kısa süre sonra Çerkez Kaymakam'a ihbar edilir. Baskın yapılarak kimseye duyurmadan Halil'i öldürürler ve rivayet odur ki bilinmemesi için alelacele kıyafetleriyle gömerler.
 
Gelelim Çökertme Kebabına. Bodrum'a Özel Bu Kebap İçin ;
 
En İyi Kebab Tariflerinden Çökertme Kebabı Nasil Yapılır?
En İyi Yöresel Kebap Tariflerinden Çökertme Kebabında Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*     2 Büyük Patates
*     1/2 Kg Antrikot
*     1 Kase Süzme Yoğurt
*     3 Diş Sarımsak
*     1 Tatlı Kaşığı Toz Biber
*     1 Tatlı Kaşığı Salça (Veya 1 Büyük Domates Rendesi) 
*     Tuz
*     Kekik
*     Kızartmak İçin Zeytinyağı
 
Yöresel Kebaplardan Çökertme Kebabı Yapılıs Tarifi;
 
Önce patatesler kibrit çöpü inceliğinde ve uzunluğunda doğranır. Bir diğer yöntem ise kalın rende ile sadece tek yöne rendeleyerek jülyen boyutlarında ince uzun patatesler elde etmektir. Buna saman patates de denmektedir. Her iki şeklini de yapalım istedim. 
 
Bu nedenle fotoğraflardan birinde patates doğranmış, diğerinde rendelenmiş görebilirsiniz. Bol, kızgın yağ içerisinde kızartılır. Başka bir yerde etler ince uzun doğranarak yüksek ısıda sürekli çevirerek kısa sürede pişirilir. Kekik ve tuz ile tatlandırılır. 
 
Sarımsaklar dövülüp süzme yoğurt ile karıştırılır. Kıvamı çok koyu ise çok az su ilave edilerek iyice çırpılır. Koyu kıvamlı ama akışkan bir yoğurt sos olması gerekmektedir. Bir tavada ise zeytinyağı içerisinde toz biber ve salça ile sos hazırlanır. Eğer domates tercih ediliyorsa toz biberin hemen ardından yağın içerisine ilave edilir. 
 
Tuz ile tatlandırılıp sos kıvamına gelene kadar çektirilir. Tüm aşamaları ile patatesi, eti, yoğurt ve biber sosu hazırlandıktan sonra artık bir araya getirilebilir. En alta patatesler üzerine sarımsaklı yoğurt üzerine etler ve üzerine biber sos gezdirilir. 
 
Ben domates veya biber kızartması ile renklendiriyorum tabağı. Gerçi yerelde de patates kızarıyorsa mutlaka patatesten sonra tavaya biber de atılıyor. Yanına çok yakıştırılıyor. 
 
Evinizin bereketi, elinizin lezzeti hiç eksilmesin. Sağlıkla kalın...
 
***
 
Anadolu Mutfağı, Osmanlı ve Türk Mutfağı, Geleneksel Türk Mutfağı ve Türk Mutfak Kültürüne destek ve çalışmalarından dolayı ünlü Şef sertabbah Yunus Emre Akkor'a teşekkür eder, profesyonel kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz..
 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
Şef Yunus Emre Akkor'un kaleminden özel bir yemek olan "Kebab Tariflerinden Oruk Kebabı" tarifini Türk Aşçı Haberleri olarak sizler için derledik...
 
Harika bir kebap tarifi...
Yöresel Mutfaklarımızdan Oruk Kebabı "Şef Yunus Emre Akkor"
 
En İyi Yöresel Kebap Tariflerinden Oruk Kebabı Kullanılan Malzemeler:
 
*     600 Gr Tek Çekim Kuzu Kıyma
*     1 Çay Bardağı İnce Çiğköftelik Bulgur
*     1 Tatlı Kaşığı Biber Salçası
*     1 Adet Kuru Soğan
*     5 Diş Sarımsak
*     1 Yemek Kaşığı Sade Yağ
*     100 Gram Ceviz İçi
*     1 Tatlı Kaşığı Kuru Nane
*     2 Çay Kaşığı Pul Biber
*     1 Çay Kaşığı Çekilmiş Karabiber
*     1 Çay Kaşığı Tuz
 
Oruk Kebabı Yapılış Tarifi;
 
İnce bulguru yarım çay bardağı kaynar suyla karıştırın açılmasını bekleyin. Sarımsakları iyice dövün.
 
Soğanı rendeleyin. Cevizi ince ince doğrayın. Sonra tüm malzemeyi genişçe bir kaba alın, baharat ve salçayı da ilave ederek 10 dakika yoğurun.
 
Yoğurduğunuz harçtan cevizden biraz daha büyük parçalar alıp, işaret parmağı büyüklüğünde şekil verip sade yağ sürdüğünüz tepsiye dizip 180 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Bol sumaklı maydonozlu bir soğan piyazı ile servis edin.
 
***
 
Gaziantep Mutfağında bilenler bilir her şeyden ekmek arası dürüm yapıldığı gibi hürmetli atalarımız her sebzeden, hatta  sebzeyi de geçin meyveden kebap yapmış ve Antep mutfağının günümüze en zengin mutfaklardan biri olarak gelmesine katkıda bulunmuş.  
 
Yenidünya kebabı, keme(Bir mantar türü) kebabı, patlıcan kebabı, sebze kebabı, sarımsak ve soğan kebabı bunlardan adı en çok duyulanlar. Sarımsak sevenlerin beğeneceği sevmeyenlerin de yanından geçmemesi gereken bir kebap...
 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
Yöresel Mutfaklarımızdan Sarımsak Kebabı Tarifi:
Geleneksel Türk Mutfağında Sarımsak Kebabı Köftesi İçin Malzemeler:
 
*     300 Gr. Yağlı Kıyma
*     1 Çay Kaşığı Tuz
*     ½ Çay Kaşığı Karabiber
*     1 Çay Kaşığı Kırmızı Biber
*     1 Tutam Kimyon
*     1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
 
Yöresel Mutfaklarımızdan Sarımsak Kebabı Kebap İçin Malzemeler:
 
*     6 Baş Sarımsak
*     ¼ Su Bardağı Nar Ekşisi
*     ¼ Su Bardağı Su
 
En İyi Yöresel Kebap Tariflerinden Sarımsak Kebabı Yapılış Tarifi;
 
Kıymayı bir kaba alın baharatlandırdıktan sonra zeytinyağını ilave edip yoğurun. Ceviz büyüklüğünde köfteler yapın ve kenara alın.
 
Sarımsakları soymadan enlemesine ortadan ikiye kesin. Aralarına köfte koyup şişlere geçirin ve cam pişirme kabına dizin. 
 
190 derece önceden ısıtılmış fırında 30-35 dakika pişirin. Fırından çıkınca bir kapta nar ekşisini suyla açıp kebabın üzerine gezdirin. 
 
Folyo ile kebabın üzerini kapatıp 10 dakika dinlendirdikten sonra servis edin.
 
***
 
Osmanlı ve Türk Mutfağı ile saray mutfağında sığır eti pek kullanılmazdı. Balkanlardan gelen kuzu etleri tercih edilir, ama bu kuzular Anadolu’ya geçmez İstanbul’da tüketilirdi.  Kuzu eti Anadolu mutfak kültüründe tercih edilen en önemli kırmızı et idi. Geleneksel Türk Mutfağında son dönemde “dana eti” de tercih edilen etler arasına girdi.
 
Türk Aşçı Haberleri olarak Geleneksel Türk Mutfağında dana etinden yapılan Nefis et yemeklerinden olan nefis “Terbiyeli Dana Şiş Kebab” tarifini hazırladık. Yorumlarınızı eksik etmeyiniz lütfen.
 
Bonfile Nedir, Bonfile Eti Hayvanın Neresidir ve Bonfile Eti Nasıl Pişirilir?
 
Et önemli bir protein kaynağıdır. Ancak bazen insanlar et alırken bonfile nedir, bonfile eti hayvanın neresidir bilmezler. Bu da bazen insanların kandırılmasına da yol açabilmektedir. Bonfile diye hayvanın daha ucuz, lezzetsiz yeri verilebilmektedir. Bonfile, hayvanların sırt kısmında bulunan yumuşak, az yağlı et parçasıdır. 
 
Hayvanın en güzel eti bonfile olduğundan hem lezzetli hem de maliyeti fazladır. Büyükbaş veya küçükbaş hayvanlarda bulunan bonfile isteğe göre farklı şekillerde pişirilmektedir. Bonfileler çok pişmiş, orta pişmiş ve az pişmiş olarak soframıza gelmektedir. Hayvanların en güzel yeri olan bonfileler birçok insanın damak tadına hitap etmektedir.
 
Bonfile nasıl pişirilir, merak edenlere kısaca anlatalım. Bonfile etinin kullanılacak yemeğe göre pişirilme teknikleri vardır. Sosla hazırlanan bonfileler şerit şeklinde kesilip, iyice soslandıktan sonra yemek olarak pişirilip soframıza gelir. Eğer ki lezzetli bonfile etimizi mangalda yapacaksak o zaman bonfile parçalarımızı daha iyi keserek mangal partisine hazırlamalıyız. Eğer bonfilelerimizi yağsız tavada veya yağda kızartacaksak o zaman bonfileleri ince ince dövdürmekte yarar vardır. 
 
İri bonfile parçaları rosto olarak da pişirilebilmektedir. Bonfile hayvanın en lezzetli yeri olduğundan her türlü pişirilme tekniğinden harikalar yaratır. Ana yemeklerinizde bonfile oldukça lezzetli ve göze hitap eden bir seçim olacaktır. Bonfilenin yanına alternatif lezzet olarak damak zevkinizle bütünleşen değişik sebze veya pürelerle farklı sunum şekilleri yakalayabilirsiniz.
 
En İyi Yöresel Kebap Tarifleri Nelerdir?
En İyi Yöresel Kebap Tariflerinden Terbiyeli Dana Şiş Kebab Tarifi
Terbiyeli Dana Şiş Kebab kullanılan Malzemeler;
 
*     500 gr dana bonfıle
*     Et yağı
*     Çöp şiş
*     Krema
*     Zeytinyağı
*     Tane bilye kekik
*     Tane karabiber
*     Soya sosu
*     Taze biberiye
*     Taze kekik
*     Tane kişniş
 
Terbiyeli Dana Şiş Kebab Yapılış tarifi
Dana bonfileyi ve et  yağlarını çöp şişlere takılabilecek boyutta, küp şekerden biraz daha büyük olacak şekilde doğrayın.
 
Diğer tarafta bir kabın içerisinde; 
 
*     2 su bardağı zeytinyağı, 
*     1 ufak boy krema 
*     çekilmiş tane karabiberleri karıştırın. 
 
Taze kişnişleri ve bilye kekikleri elinizle ufalayarak sosa ekleyin. Yarım çay bardağı soya sosunu tuz yerine terbiye ye ekledikten sonra taze biberiye ve kekikleri de koyarak işlemi tamamlayın. 
 
Artık etleri içerisinde dinlendireceğimiz ve lezzetlerine lezzet katacağınız sırrımız hazır. Etleri güzelce hazırladığınız terbiye ile buluşturun ve ağzı kapalı bir şekilde 4 ile 12 saat arasında dinlenmeye bırakın. 
 
Ne kadar uzun süre dinlendirirseniz etlerin bu sosu daha çok çekmesini sağlarsınız. Dinlenme işlemi bittikten sonra etleri ve yağı 3’e 1 oranında şişe dizip ızgarada pişirmeye hazır hale getirebilirsiniz.
 
Terbiyeli Dana Şiş Kebab Not: 
Sıvı karışımının içerisindeki zeytinyağı ve krema dengesini istediğiniz yoğunluğa göre ayarlayabilirsiniz. Kıvam olarak ne çok sıvı ne çok yoğun yani boza kıvamında olmalı. 
 
Soya sosunu iste damak tadınıza uygun olarak ayarlayarak tuzluluk oranını değiştirebilirsiniz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler