Kuzu Etli Kuru Bamya Tarifi

Kuzu Etli Kuru Bamya Tarifi

En Eski Sahur Menülerinden Kuzu Etli Kuru Bamya Yemeği Nasıl Yapılır? En İyi İftar Ve Sahur Menülerinden Kuzu Etli Kuru Bamya Yemeği İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir? En ünlü Ramazan Yemek..

 
En meşhur geleneksel lezzetlerden Kuru bamya nasıl yapılır? En ünlü iftar ve sahur menülerinden olan Kuru bamya yaparken nelere dikkat edilir?
 
Kuru bamya fiyatları ne kadar?
 
Basında yer alan bir haber büyük tartışma başlattı. en sevilen Yöresel mutfaklarımızdan Bolu mutfağında 'da, binbir zahmetle kurutulan ve kilosu 800 ile 1000 TL'den alıcı bulan kuru bamya, neredeyse gram altınla yarışıyor. Kuru bamyanın fiyatı bu kadar yüksek olunca vatandaşlar doğru pişirme tarifini araştırmaya başladılar.
 
Kuzu Etli Kuru Bamya Tarifi
En ünlü Ramazan Yemeklerinden Kuru Bamya pişirirken bilmeniz gereken bazı püf noktası nelerdir? 
 
Kuru bamya yemeğinin doğru tarifi paylaşıldı. Yemeği bu tarife göre pişirirseniz hem daha lezzetli oluyor hem de çok iyi pişiyor.
 
En Eski Sahur Menülerinden Kuzu Etli Kuru Bamya Yemeği Nasıl Yapılır?
En İyi İftar Ve Sahur Menülerinden Kuzu Etli Kuru Bamya Yemeği İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*  300 Gr Kuru Bamya
*  8 Kuru Domates
*  600 Gr Kuşbaşı Kuzu Eti
*  5 Yemek Kaşığı Zeytin Yağı
*  2 Soğan
*  250 Gr Haşlanmış Nohut
*  2 Yemek Kaşığı Biber Salçası
*  Yarım Yemek Kaşığı Domates Salçası
*  1 Adet Limon Tuzu
*  1 Tatlı Kaşığı Tuz
 
En Sevilen Sebzeli Yemeklerden Kuzu Etli Kuru Bamya Yemeğinin Hazırlanışı:
 
Kuzu Etli Kuru Bamya Tarifi
Bamyayı bir tencerede haşlayın. Kuzu etini ayçiçeği yağı ile kavurun. Soğanı ufak doğrayıp ete ilave ederek karıştırın.
 
Salçaları ekleyip üzerini geçmeyecek kadar su ilave ederek karıştırın. Kaynamaya bırakın. Kuru domatesleri ve haşlanmış nohutları ilave edin.
 
Limon tuzu ve tuz ile tatlandırın. Haşlanmış bamyaları ilave edip pişirin. Kuru bamya yemeğini sıcak servis yapın. Afiyet olsun.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler