Güncellenen THY İkram Menülerinde Neler Var?

Güncellenen THY İkram Menülerinde Neler Var?

THY (Türk Hava Yolları) yolcuları, artık kabinde ocakbaşı yemekleri yiyebilirler. THY, yerli ve yabancı misafirleri için ocakbaşı yemek 'lerini menüsüne ekledi. Bu lezzetli et yemekleri, THY...

 
THY Kabininde Ocakbaşı Devrimi, Pide ve Pizza Resmen Menüye Girdi! 
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak Türkiye gastronomi haberlerinde kaynağından edinmiş olduğumuz bilgilere göre, THY Kabininde Ocakbaşı Yemekleri Yerli ve Yabancı Yolcularına Sunuluyor...
 
THY (Türk Hava Yolları) yolcuları, artık kabinde ocakbaşı yemekleri yiyebilirler. THY, yerli ve yabancı misafirleri için ocakbaşı yemeklerini menüsüne ekledi. Bu lezzetli et yemekleri, THY'nin uçuşlarındaki standart yiyeceklerin yanı sıra mevcut olacak.
 
Ocakbaşı yemekleri, geleneksel Türk yemeklerinin birçok bileşenini içerir. Menüdeki seçenekler arasında kebap, Adana kebabı, beyti kebabı ve Türk pidesi yer alıyor. Ayrıca, pizza da menüdeki seçenekler arasında bulunuyor.
 
THY'nin, bu bölümünü yenilemesinin, şirketin hizmet kalitesini artırmasının yanı sıra yolcuları için daha fazla yemek seçeneği sunmasına yardımcı olacağı düşünülüyor. THY, diğer havayolu şirketleri arasında yiyecek ve içeceklerin kalitesiyle öne çıkmaktadır ve bu yenilik de bu üstünlüğün devam etmesini sağlıyor.
 
THY, Türk mutfağının lezzetli yiyeceklerini sağlamak için birçok ünlü şefle işbirliği yapıyor. Bu lezzetli ve zengin menü, yolcuların uçuşlarını daha da keyifli hale getirecektir.
 
Aşağıda, ocakbaşı yemekleri hakkında bazı ilginç bilgiler yer alıyor:
 
THY, ocakbaşı yemeklerini 22 Ekim'den itibaren yolcularına sunmaya başladı.
Ocakbaşı yemekleri, etin üstünde açık ateşte pişirilmesiyle hazırlanır.
Bu lezzetli et yemeklerinde kullanılan baharatlar ve marine soslar, Türk mutfak geleneğinde önemli bir rol oynar.
Türk pidesi, ince hamuru ve zengin iç malzemesiyle ünlüdür.
Adana kebabı, acılığı ve baharatlı tadıyla bilinirken, beyti kebabı daha yumuşak bir ete sahiptir.
Artık THY yolcuları, uçuşlarında Dünyada Türk mutfağını keşfetmek için bir fırsata sahip olacaklar. Ocakbaşı yemekleri, THY'nin öncü konumunu korumasına yardımcı olacaktır.
 
THY (Türk Hava Yolları), kabininde yemek seçeneklerine iki yeni lezzet ekledi: Pide ve Pizza. Yolcular artık bu lezzetleri uçuş esnasında deneyimleyebilirler.
 
Pide ve Pizza, THY'nin yeni uçaklarında menüde ilk kez yer aldı. Bu lezzetli seçenekler yüzlerce yolcuya sunulduğu sürece büyük ilgi gördü.
 
THY, yüksek kalitede yemek seçenekleri sunmak için dünya çapında ünlü şeflerle işbirliği yapıyor. Yemeğin kalitesini artırmak için, taze malzemeler kullanılıyor ve 2023 Dünya gastronomi trendleri arasında yer alan yemekler uçuşa özel olarak hazırlanıyor.
 
Pide ve Pizza seçenekleri, THY yolcularına Türk mutfağından örnekler sunuyor. Bu lezzetler, lezzetli ve doyurucu oldukları için uçak yolculuğu sırasında birçok insan tarafından tercih ediliyor.
 
THY, pide ve pizza seçeneklerinin menüde yer almasının, yüksek yüklenme kapasitesine sahip yeni uçakların hizmete girmesiyle mümkün oldu. Böylece daha fazla seçenek sunarak, yolcuların uçuş sırasında daha keyifli bir deneyim yaşamalarını sağlıyor.
 
Aşağıdaki tablo, THY'nin uçuş sırasında Geleceğin Menü Trendleri İçersinde sunulan yemekler konusunda yaptığı çalışmaları ve yolcuların verdiği geri bildirimleri göstermektedir:
 
Yemek Seçeneği Verilen Puan
Pide 4.5/5
Pizza 4.3/5
Diğer Yemekler 4.2/5
 
Yolcuların verdikleri geri bildirimler, pide ve pizza seçeneklerinin kalitesine dair büyük bir talebi ortaya koyuyor. THY, yolcularının ihtiyacını karşılamaya büyük bir önem veriyor ve yeni menülerinde de bunu göz önünde bulunduruyor.
 
Sonuç olarak, THY yolcuları artık uçuş sırasında pide ve pizza seçeneklerini de deneyimleyebilirler. Bu lezzetli seçenekler sunduğu yolculuk sırasında yolcuların keyifli bir deneyim yaşamalarına yardımcı oluyor.
 
THY kabininde sunulan yemekler arasında, Türk mutfağının en sevilen lezzetleri kadar uluslararası damak tadına uygun alternatifler de bulunmaktadır. Bunların arasında:
 
Levrek filetosu, avokado sosu ve karalahana salatası ile servis edilen sağlıklı ve lezzetli Balık yemeği,
Şefin özel baharatları ile pişirilen Kırmızı Et yemeği seçeneği,
Tandoor fırınında pişirilmiş tavuklu Hint Pilavı,
İtalyan usulü pizza Pizzette,
İstanbul tatlarını yansıtan, pastırma, kaşar peyniri ve domates salçası gibi malzemelerle hazırlanan Pide.
 
THY menüsü, birinci sınıf ve business class yolcuları için yemek rezervasyonuna açıktır. Ekonomi class yolcuları, ise uçuşları sırasında yemek seçeneklerini uçuş görevlilerinden hizmet olarak talep edebilirler.
 
THY, yemek hizmetlerinde geleneksel lezzetleri modern mutfak eğilimleri ile birleştirerek yolcularına özel bir deneyim sunmakta. Hava yolunun yemek menüsü sürekli olarak güncellenmekte ve farklı yemek seçeneklerine yer verilmektedir. Uçuş rotalarına göre farklı ülkelerin mutfağından özellikleri öne çıkaran yemekler de menüler arasında yer almaktadır.
 
THY lezzetleri, uçakta sunulan yemeklere gösterilen özenin yanı sıra dikkatli seçilmiş kaliteli malzemeler ile hazırlanmaktadır. Yolcular, yolculukları sırasında THY'nin özel lezzetleri ile hem açlıklarını giderirken hem de keyifli bir uçuş deneyimi yaşayabilirler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler