Senay Haznedaroğlu'nun Mutfak Kültürümüze Katkısı

Senay Haznedaroğlu'nun Mutfak Kültürümüze Katkısı

Dünya Mutfak Kültürlerine verdiğimiz hizmet politikalarımız 'dan kaynaklanan sorumluluğu 'muz gereği yönetim ve danışma kurulu kararımız ile Sn. “Senay Haznedaroğlu” Dünya mut..

 
Türk Aşçı Haberleri Yönetim ve Danışma Kurulu Olarak; 
 
Oğlak Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Sn. Senay Haznedaroğlu 'na Dünya Mutfak Tarihi Ve Mutfak Kültürleri İle İlgili Gastronomi Araştırmaları Ve Kaynak Olarak Kabul Ettiğimiz Yayımlarından Dolayı Mutfak Kültürümüze Katkıları İçin Teşekkür Ederiz...
 
Dünya Mutfak Kültürlerine verdiğimiz hizmet politikalarımızdan kaynaklanan sorumluluğumuz gereği yönetim ve danışma kurulu kararımız ile Oğlak Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Sn. “Senay Haznedaroğlu” Dünya mutfak kültürlerini yaşatan "Gastronomi Uzmanlarından" başarı sertifikasına uygun görülmüştür. 
 
Bu vesile ile Dünya Mutfak Kültürlerinin uygulama ve yaşatılmasında mutfak tarihigastronomi araştırmaları ile faydalı ve profesyonel çalışmaları ile bilinen "Senay Haznedaroğlu" na teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz. 
 
2023 yılı itibarı ile 5 yılı aşan sürede tarafımızca "ilgili alanda" toplamda verilen 01'inci belge'dir. 
 
*** Yazarın Oğlak Yayınları 'ndaki Kitaplarına Aşağıdaki Linkten Ulaşabilirsiniz;
https://oglak.com/yazar/208/Senay-Haznedaroglu
 
Türk Mutfağı ve Türk Aşçı Haberleri Sizlerle Yaşıyor! 
 
** Yönetim ve Danışma Kurulu;
https://www.turkascihaberleri.com/Sayfalar/18/Yonetim-ve-Danisma-Kurulu.html
 
** Verdiğimiz Başarı Belgeleri Arşivi;
https://www.turkascihaberleri.com/Sayfalar/16/VERDIGIMIZ-BASARI-BELGELERI-.html
 
Senay Haznedaroğluna Mutfak Kültürüne Katkıları İçin Teşekkür Ederiz...
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler