Taşpakon’un Bazı Hizmet Çalısmaları Hakkında Kamuoyunu Bilgilendirme...

Taşpakon’un Bazı Hizmet Çalısmaları Hakkında Kamuoyunu Bilgilendirme...

Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Van Kocaeli Dostluk parkın’da düzenlenen Yöre...

Taşpakon’un Bazı Hizmet Çalısmaları Hakkında Kamuoyunu Bilgilendirme... 
 
3. Gastronomi Günlerine Katılım Sağlandı
Taşpakon’a bağlı, Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Mersin Aşçılar Derneği, Mersin Tarsus'da düzenlenen "3. Gastronomi Günlerinde Organizatör ve Stand Çalışması’na" katılım sağlayarak Mersin'e özgü Yöresel Lezzetler'in sunumu yapılmıştır. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Mader'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Kocaeli’den Van’a Uzanan Lezzet Köprüsü
Taşpakon’a bağlı, Doğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Van Aşçılar ve Pastacılar Derneği, Van Kocaeli Dostluk parkın’da düzenlenen Yöresel Yemek Yarışması ve Şöleni’ne katılım sağlayarak düzenlenen yarışmada juri’lik ve sıra gecesi organizasyonu düzenlemiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Vanpad’a, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Yörex'de Yöresel Lezzetlerimiz İle Yer Aldık
10.Yörex Yöresel Ürünler Fuarı'na Taşpakon'u temsilen Akdeniz Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu üyesi, Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği katılım göstermiştir. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Muhittin Böcek ve TOBB Başkanı Sn. Rıfat Hisarcıoğlu’nun da standımıza konuk olmasıyla fuarda üyemiz Adapader tarafından hazırlanan yöresel lezzetler ziyaretçilerin beğenisine sunulmuştur. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Adapader'e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Tuz Ve Şeker Kullanımı Azaltılması : Adana
T.C.Sağlık Bakanlığı, Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu ve Konfederasyonumuz arasında imza altına alınmış olan "Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü" kapsamında üyemiz Adana Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından Adana Vali Yardımcısı Sn. Huriye Küpeli Kan'ın, katılımıyla "Tuz ve Şeker Kullanımının Azaltılması Protokolü'ne" uyan ve değerlendirmede belge almaya hak kazanan İşletmelere belgeleri takdim edildi. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyemiz Adapader'e yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Öğretmenler Eğitimi Mardin'de Devam Etti
Taşpakon ve T.C.Milli Eğitim Bakanlığı arasında devam eden Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında öğretmenlerin eğitimi Bodrum'da devam etti. Üyemiz Güneydoğu Anadolu Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu'na bağlı Mardin Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından öğretmenlere 5 gün boyunca yöresel mutfak eğitimi verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyelerimiz Mapder’e, yönetimine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Öğretmenler Eğitimi Bodrum'da Devam Etti
Taşpakon ve T.C.Milli Eğitim Bakanlığı arasında devam eden Eğitimde İş Birliği Protokolü kapsamında öğretmenlerin eğitimi Bodrum'da devam etti. Üyemiz Ege Aşçılar ve Pastacılar Federasyonu'na bağlı Uşak Pastacılar ve Aşçılar Derneği ve İzmir Aşçılar ve Pastacılar Derneği tarafından öğretmenlere 5 gün boyunca yöresel mutfak eğitimi verilmiştir. Emeklerinden ve desteklerinden dolayı üyelerimiz Uşapader’e, İzapader’e, yönetimlerine ve üyelerine teşekkür ederiz.
 
Taşpakon Genel Sekreterliği


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler