Evde Tavuk Çevirme Nasıl Yapılır?

Evde Tavuk Çevirme Nasıl Yapılır?

Şeflerin özel Yemek Tariflerinden Tavuk çevirme, özellikle benim şehrimde çok sevilen bir sokak lezzetleridir.. Çoğunlukla tavukçulardan pişmiş..

Evde Tavuk Çevirme Nasıl Yapılır? Evde Tavuk Çevirme Yapabilmek İçin Hangi Malzemeler Gereklidir? Daha Önce Evde Tavuk Çevirme Yapmayı Denediniz mi?
 
Evde Tavuk Çevirme hakkında Şeflerin Özel Yemek Tariflerinden Faydalanmak İstermisiniz? İste Sizlere "Şef Selçuk Üstekidağ" a Özel Evde Tavuk Çevirme Tarifi…
 

Evde Tavuk Çevirme Nasıl Yapılır?

Yeni Nesil Mutfaklarımızdan Modern Türk Mutfağı, Füzyon Mutfağı ve Geleneksel Türk Mutfağına ve Kültürüne  vermiş olduğu destek ve ilgili araştırmaları için "Şeflerimizden Selçuk Üstekidağ" teşekkür eder, profesyonel kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz..
 
Evde Tavuk Çevirme Nasıl Yapılır? "şeflerin özel Yemek Tariflerinden"
şeflerin özel Yemek Tariflerinden Tavuk çevirme, özellikle benim şehrimde çok sevilen bir sokak lezzetleridir.. Çoğunlukla tavukçulardan pişmiş olarak alır evimizde tüketiriz.. Peki şu günlerde dışarıdan alamıyorsak mahrum mu kalalım?
 
Tavuğu ev tipi fırınlarda çevirmek mümkün değil ama aynı şekilde pişmesini sağlayabilirsiniz.. Bu yöntem aklıma dün geldi ve ilk kez denedim açıkçası ama sonuç muazzam oldu..
 
Tavuğu pişirmeden önce, profesyonel mutfak tekniklerinden birini kullanarak marine ettim.. "Brining" denilen bu teknikte, su+tuz+şeker ile bir solüsyon hazırlıyor ve tavuğu bu solüsyonun içerisinde bekleterek salamura ediyoruz.. 
 
Bu yöntemle;
Hem tavuğun kokusundan ve kanından kurtuluyoruz, hem etini lezzetlendiriyoruz, hem de pişme sırasında nemini kaybetmesini engelleyerek yumuşamasını sağlıyoruz.. Videolu anlatımı profilimin öne çıkanlar bölümünde bulabilirsiniz..
 
Türk Aşçı Haberleri Not; 
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu nefis ve lezzetli Tavuk yemekleri tariflerimizi denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.
 
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler