• KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor..

    KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor..

  • KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor..

    KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor..

  • KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor..

    KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor..


KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor..

Sivil toplum kuruluşları sadece iyi günde açıklama yapıp dağılan, resepsiyonlarda boy gösteren bir platform olmamalı. Bunun en güzel örneğini..

KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor...
 
Geçmişten günümüze Konya, hep kendi kendine yetebilme, yardımlaşabilme özelliği ile ön plana çıkmıştır. Konya’da kendilerine turizmin beyaz kelebekleri diyen muhteşem bir oluşum var. 
 
Bu oluşum 2015 yılında başta aşçılar olmak üzere pek çok turizm çalışanının bir araya gelmesi ile kuruldu.
 
Kurulduğu günden beri Konya mutfağını ve Konya yemek kültürünü tanıtmayı amaç edinen dernek il içi ve il dışında pek çok başarıya imza attı. Ancak zor günlerde sektör paydaşlarının yanında olmayı da ihmal etmiyor. 
 
Dünya’nın önemli bir sorunu haline gelen korona-COVİD 19 probleminin yaşandığı bu günlerde, Konya’nın bilinen sivil toplum kuruluşlarından olan KOGAT (Konya Gastronomi Aşçılar ve Turizmciler Derneği) önemli bir yardım seferberliği başlattı ve kimseden yardım almadan dernek yönetim ve üyelerinin desteği ile tüm işsiz kalan ve ihtiyacı olan turizm çalışanlarına yardım paketleri gönderdi. 
 
Sivil toplum kuruluşları sadece iyi günde açıklama yapıp dağılan, resepsiyonlarda boy gösteren bir platform olmamalı.
 
KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor
Bunun en güzel örneğini KOGAT herkese göstermiş oldu. Dernek kurucu genel başkanı ve hali hazırda hala başkanlığa devam eden Dr. Yılmaz SEÇİM yapılan yardım sonrası yapmış olduğu açıklamada; 
 
Sayın Cumhurbaşkanımız R. Tayyip ERDOĞAN’ ın “Biz birbirimize yeteriz” açıklamasından sonra bizde taşın altına elimizi koymamız gerektiğini düşündük ve sektörde ihtiyaç sahibi isimleri belirleyerek yardımda bulunduk. Bugün Konyalı olmanın onur ve gururunu bir kez daha yaşıyorum. 
 
KOGAT Tüm STK’ları Örnek Olmaya Devam Ediyor
Böyle bir derneğe başkanlık yapmanın yanı sıra değerli isimlerle bir arada çalışmaktan mutluluk duyuyorum. Allah birliğimizi daim etsin açıklamasında bulundu. Bu zor günler atlatılacak ve inanıyorum ki dünya bugünden çok daha güzel olacak. 
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Bir Tavsiyemiz Olan İftar Ve Sahur Menülerinden ;
 
1- Saray Mutfaklarından Nefis Yemek Çeşitleri İle Lezzetli İftar Menüsü… Sade Bir Osmanlı İftar Sofrası Yemek Tariflerini'de 
 
2- En Sağlıklı Sahur Menüleri Nelerdir? İşte En Pratik Ve Tok Tutan Sahur Menüsü Tarifleri'ni
 
3- Yöresel Mutfaklarımızdan Lezzetli Yemek Çeşitleri İle Nefis Bir İftar Menüsü… Sade Bir Geleneksel İftar Sofrası haberlerini'de İnceleyebilirsiniz...
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler