Şef Avni Sap Gazipaşa Barco Blanco'yu Hizmete Açtı...

Gazipaşa haberlerde Barco Blanco "Gazipaşa" olarak yer alan turizm tesisi ile bağlantıya geçen Avni şef ve eşi Çiğdem Özen şef Gazipaşa’ya...

Şef Avni Sap Gazipaşa Barco Blanco'yu Hizmete Açtı ...
 
Uzun yıllar aşçılık camiasında Türk mutfağı Şeflerimizden Şef Aşçılar Derneğinde yönetin kuru başkanlığı yapan Avni Sap başarılı çalışmaları ile biliniyor. 
 
Şef Avni Sap Gazipaşa Barco Blanco'yu Hizmete Açtı...
Bu çalışmaların büyük bir kısmı da aşçılık camiasında festival, fuar ve organizasyonlardaki Türk mutfağının tanıtımı'na dayalı çabalarınında bulunduğunu belirtmek isteriz...
 
 
Tüm dünyada yaşanan korona virüs pandemi sürecinden sonra ülkemizde de suskunluğa bürünen yiyecek ve içecek sektörü yavaş yavaş canlanmaya baslarken Türkiye’de sessiz cennet olarak bilinen Gazipaşa turizmi 'de hareketlenmeye başladı.
 
Antalya Gazipaşa turizmine böyle bir dönemde yeni bir enerji ve doping olarak da bilinen Gazipaşa haberlerde Barco Blanco "Gazipaşa" olarak yer alan turizm tesisi ile bağlantıya geçen Avni şef ve eşi şef Çiğdem Özen Sap ile birlikte Gazipaşa’ya gelerek mutfak bölümü kurulum ve organizasyonu için anlaşmaya vardılar.
 
Şef Avni Sap Gazipaşa Barco Blanco'yu Hizmete Açtı
"Gazipaşa" Barco Blanco ‘nun mutfak ve menü çalışmalarını üstlenen Şef Avni Sap yorucu bir surecin ardından Gazipaşa’nın en yeni restoranlarından olan Barco Blanco’yu hizmete açmış olmanın mutluluğunu yaşıyor. 
 
 
Türk aşçı haberleri olarak bizde camiamızın duayen şeflerinden olan Avni Sap’a Gazipaşa gastronomisine katkıları ve Gazipaşa Barco Blanco’daki çalışmalarında başarılar dileriz. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler