15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyorum...

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyorum...

Tarihimizde; Çanakkalede ne olduysa, Malazgirtte ne olduysa 15 temmuzda o olmuştur. İnanç Ve İman Hassasiyeti Olma...

15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi Saygı ve Rahmetle Anıyorum...
 
Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir 15 Temmuz darbe girişiminin 4. Yıl dönümüne istinaden özel bir mesaj yayınladı.
 
Osmanlı ve Türk Mutfağı Dünya Gönül Elçisi Türk mutfağı Şeflerimizden Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir sosyal ağlarında aşçılık camiasına ve takipçilerine yayınlamış olduğu mesajda;
 
Allah’a Şükürler Olsun'ki Darbelerin Susturduğu Ezanlardan, Selalar Eşliğinde Milli İradenin Susturduğu Son Darbeyi Tarihin Çöplüğüne Gönderdik... Dedi.
 
Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir 15 Temmuz mesajının sonundaki hatırlatmasında ise;
 
Tarihimizde
Çanakkalede ne olduysa 15 temmuzda o olmuştur,
Malazgirtte ne olduysa 15 temmuzda o olmuştur,
Kurtuluş savaşında ne olduysa 15 temmuzda o olmuştur,
 
15 Temmuz’da milli irade Allah ‘ında yardımı ile kendi kaderini belirlemiş ve 100 yıldır üzerimize kilitlenmiş zincirleri ezan ve salalar eşliğinde cesur ve güçlü liderin etrafında toplanarak kırmayı başarmıştır.
 
Ne Mutlu-ki Türk Milletine;
Tarihte de olduğu gibi Etrafımızda dost görünen leş kargası, onursuz, maneviyatsız ve haysiyetsiz ne kadar ülke varsa üzerimizdeki adi planlarını “yiğit düştüğü yerden kendi kalkar” edası ile hayal kırıklığına uğratmıştır.
 
Üzerimizde toplum mühendisliği uygulayarak planlar yapan bu batılı ülkeler 15 Temmuz’dan sonra atmış olduğumuz "her adım" ile bu hayal kırıklıklarına uğramaya devam edeceklerdir.
 
İçimizdeki ve dışımızdaki Türkiye Cumhuriyeti düşmanları Bizi bir İran’a, Irak’a Suriye yada Mısır ‘a asla benzetemeyeceklerinin üzüntüsü içerisinde kahrolacaklardır. Dedi.
 
Vesilesi ile İnanç Ve İman Hassasiyeti Olmayan Her Türlü Milliyetçiliğin İçi Boştur! Dedi.
 
Has Aşçıbaşı Ahmet Özdemir'in 15 Temmuz Mesajı;
15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini Rahmetle Anıyorum...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler