Türk Mutfağına Genç Şefler Yetiştirmenin Önemi...

Türk Mutfağına Genç Şefler Yetiştirmenin Önemi...

Hatice Akman’ın koordinatör 'lüğünde yarışmaya hazırlanan öğrenciler okullarının desteğiyle başarıya ulaştı. Genç şefler yetiştirmenin önemini vur...

Hatice Akman; Türk Mutfağına Genç Şefler Yetiştirmenin Önemi...
 
İzmit’te düzenlenen Gastro İzmit yemek yarışmalarında Sakaryalı öğrenciler ödül kazandı.
 
Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Kadın Kolları Başkanı, Sakarya Aşçılar ve Pastacılar Derneği (SAPADER) Başkanı ve Benne Hill Cafeve restoran şef Hatice Akman’ın yanında staj yapan Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği (TOBB) Mesleki Teknik Anadolu Lise öğrencileri İzmit’te düzenlenen Gastro İzmit yemek yarışmasında ödül aldı. 
 
Makarna kategorisinde yarışan Sakaryalı öğrenciler, 1 altın 3 gümüş madalya aldı.
 
Türk Mutfağına Genç Şefler Yetiştirmenin Önemi
Gastro İzmit’te Kaliteli Ustalar
Hatice Akman’ın koordinatörlüğünde yarışmaya hazırlanan öğrenciler okullarının desteğiyle başarıya ulaştı. Genç şefler yetiştirmenin önemini vurgulayan Akman, “Genç şefler yetiştirerek bu mesleği devam ettirmek gerekir.
 
projemiz ‘Mutfakta Hanımeli’ kapsamında kız öğrencilerimize daha çok destek sağlıyoruz. SAPADER ailesi ve TAFED olarak genç şefleri önemsiyoruz. Bu mesleği ilerletmek ve kaliteli ustalar yetiştirmek istiyoruz.” dedi.
 
Gastro İzmit’te Ödül Kazananlardan;
Makarna kategorisinde; Begüm Bel altın, Duygu Buran, Dilek Mete ve Mine Yakut gümüş madalya kazandı.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler