Şef Jülide Başkur; Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası

Şef Jülide Başkur; Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası

Geleneksel Türk mutfağında en iyi yumurtalı yemeklerden Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası yapa -bilmek için hangi malzemeler gereklidir? Türk mutfağında...

Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası nasıl yapılır? Geleneksel Türk mutfağında en iyi yumurtalı yemeklerden Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası yapabilmek için hangi malzemeler gereklidir?
 
Türk mutfağında şeflerin özel yemek tariflerinden olan Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası yapmanın püf noktası nelerdir? Modern Türk mutfağında en iyi lezzetlerden Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası yapmak istermisiniz?
 
Türk aşçı haberleri olarak İşte sizlere Bilinen şeflerimizden Jülide Başkur'a ait olan ve en iyi vegan yemeklerinden Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası tarifini mutfaklarınıza getirdik...
 
Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası TarifiIsırgan Yatağında Kaz Yumurtası Tarifi...
Jülide Başkur
 
Güzel bir tabak içinde herşey var, yanında sağlıklı bir meyve suyu ile değmeyin keyfime...
 
Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası İçin Kullanılan Malzemeler:
 
*     1 Adet Kaz Yumurtası
*     Salkım Domates
*     3 Adet Milföy Yaprağı
*     1/2 Demet Isırgan Otu
*     Ceviz
 
Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası Milföy İçin 
*     1 Yumurta Sarısı
*     2 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
 
Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası Yapılış Tarifi:
 
3 Adet milföy yaprağını yan yana getirerek birleştirelim ve büyük bir dikdörtgen oluşturalım. Üzerine salkım domatesi şekildeki gibi yerleştirelim ve milföy yaprağına yumurta sarısını sürelim. 
 
Isırgan Yatağında Kaz Yumurtası Tarifi...
200 derecede kızarana kadar pişirelim. Bu arada kaz yumurtasını pişirelim. Bir teflon tavaya ısırgan otunu yayarak yerleştirelim, zeytinyağı ilave edip tavayı kızdıralım. Yumurtayı kırıp pişirelim. 
 
Pişen milföy yaprağını servis tabağına alıp üzerine yumurtayı koyalım ceviz, susam ve çöreotu ile süsleyelim afiyetler olsun.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler