Şef Arif Kemal Doğan'dan Futbolseverlere Özel Menü

Şef Arif Kemal Doğan'dan Futbolseverlere Özel Menü

Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Türk mutfağı şeflerinden Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluştu..

Şef Arif Kemal Doğan'dan Futbolseverlere Özel Menü
 
Hilton Istanbul Maslak’tan futbolseverlere müjde!
 
Şehirdeki eşsiz konumu ve misafir memnuniyetine odaklı hizmet anlayışı ile Hilton Istanbul Maslak, EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın tüm maçlarını Zaxi Restaurant’ta yayınlamaya hazırlanıyor.
 
Tüm faaliyetlerini, misafirlerini gönül rahatlığı ile ağırlamak adına planlayan Hilton Istanbul Maslak, uyguladığı temizlik ve hijyen yöntemlerini, Hilton CleanStay Programı ile en üst düzeye taşıyarak pandemi döneminde de misafirlerini özenle ağırlamaya devam ediyor.
 
Özel günlerde planladığı organizasyonlarının yanı sıra, misafirlerinin beklentileri konusunda da oldukça hassas davranan Hilton Istanbul Maslak’ın, bu kez futbolseverlere bir müjdesi var. 
 
Şehirdeki eşsiz konumu, şık tasarımı, restoran konsepti, kaliteli hizmeti ve enfes lezzetleriyle Zaxi Restaurant, 11 Haziran Cuma günü başlayıp 11 Temmuz’a kadar devam edecek EURO 2020 maçları ile futbolsever misafirlerini bekliyor.
 
Maç keyfi Zaxi Restaurant’ta!
 
Türkiye’nin ve İstanbul’un en iyi lüks otellerinin mutfaklarını yönetmiş Türk mutfağı şeflerinden Baş Aşçı Arif Kemal Doğan tarafından oluşturulan ve gurmelerin vazgeçilmez adresi Zaxi Restaurant’ın birbirinden enfes lezzetlerine hayran kalacaksınız. 
 
Avrupa Futbol Şampiyonası için Türk mutfağı yemek arşivinden ve en iyi lezzetlerden, Ege otları ile dondurulmuş Urla enginarı, manda mozzarella, ızgara dana bonfile, kuzu pirzola, dana şaşlık, combo fajita, pamuk et, salata çeşitleri ve dahası birbirinden enfes seçenekler eşliğinde Zaxi Restaurant’ta sizleri bekliyor...
 
Şef Arif Kemal Doğan'dan Futbolseverlere Özel Menü


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler