• Karayollarına 5 Aşçı Alınacak

    Karayollarına 5 Aşçı Alınacak

  • Karayollarına 5 Aşçı Alınacak

    Karayollarına 5 Aşçı Alınacak


Karayollarına 5 Aşçı Alınacak

Karayolları genel müdürlüğü aşçı ilanı. Karayolları kaç aşçı alacak? Karayollarına Aşçı alımı için başvuru şartları nelerdir? Karayollarına alınacak Aşçılar nerede görevlendirilecek?

Karayollarına 5 Aşçı Alınacak
 
Karayollarına 5 Aşçı aranıyor. Karayollarında çalışacak aşçı ilanı. Karayolları kaç aşçı alacak? Karayollarına Aşçı alımı için başvuru şartları nelerdir? Karayollarına alınacak Aşçılar nerede görevlendirilecek? Aşçı alımında son gün ne zaman?
 
Karayolları genel müdürlüğü iş ilanı için başvuru yapmak isteyen kişilerin lise mezunu olması ve aşçılık bölümü mezunu olması gerekiyor.
 
Aşçı Alımı İçin İstenilen Belge ve Bilgiler Nedir?
 
5 adet aşçı alımı ilanı son başvuru tarihi 21.06.2021 olarak bildirilmiştir.
5 adet aşçı alımı ilanına başvuru için kurumun aşağıda yazılı internet adresi üstünden başvuru yapmanız gerekiyor.
 
İŞKUR sitesinin İŞ İLANLARI kısmında İŞYERİ ÜNVANI kısmına TCK YOL YAPIM yazın ve ARA butonuna basınız.
 
Aşçı Alımı İçin Başvuru Genel Şartları Nelerdir
 
1.Karayolları eski hükümlü Aşçı alımı yayınlanan ilanı için başvuracak kişilerin TC Türk vatandaşı olmak zorunluluğu bulunuyor.
 
2. Karayolları eski hükümlü alımı ilan edilen ilanı için başvurmak isteyen kişilerin kamu hak ve hukuklarından mahrum olmama zorunluluğu bulunmakta.
 
Aşçı Alımı İçin Adaylardan İstenilen Belgeler Nelerdir?
 
1. Karayolları eski hükümlü alımı duyurulmuş resmi ilan başvuracak tüm adayların Kimlik kartının aslı ve fotokopisinin olması zorunludur.
 
2. Karayolları eski hükümlü alımı ilanına başvuru işlemi yapmak isteyen bütün adayların Diploma belgelerinin aslı ya da noter üzerinden onaylı örneği ya da e-devlet üstünden alınmış olan barkotlu olan mezuniyet belgesi gerekiyor.
 
Başvuruları aşağıdaki linkten yapabilrsiniz; (Aşağıdaki linki kopyalarak internet tarayıcınıza yapıştırın)
 
https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx
 
Türkiyede Aşçı Alınacak ilanları için Türk aşçı haberlerinin ücretsiz ilan sayfalarından da faydalanabilirsiniz...
 
Türkiye 'de gastronomi ve aşçılık camiası 'nın haber merkezi Türk aşçı haberleri web sistesin de meslektaşlarımız için ücretsiz hizmetlerimiz arasında bulunan iş arayanlar ve eleman arayanlar ilanlarına 'da bakabilirsiniz.
 
Aynı zamanda hedefinize daha çabuk ulaşabilmek için aynı linklere ücretsiz olarak aşçı iş ilanlarınızı verebilirsiniz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler