• Merkez Bankası Aşçı Alımı

    Merkez Bankası Aşçı Alımı

  • Merkez Bankası Aşçı Alımı

    Merkez Bankası Aşçı Alımı


Merkez Bankası Aşçı Alımı

İşkurda yayınlanan ilanda Garson alımı, Aşçı alım, Bulaşıkçı alımı, Komi alımı yapılacak. Kendi alanlarında görev yapacak 14 personel alımı yapılacağı belirtilmektedir...

Merkez Bankası Aşçı Alımı
 
Merkez Bankası 14 Garson, Aşçı, Bulaşıkçı, Komi Alımları yapılacak...
 
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından İŞKUR’da yayınlanan ilanda Garson alınacak, Aşçı alınacak, Bulaşıkçı alınacak , Komi alınacak iş ilanları için Kendi alanlarında görev yapacak 14 personel alımı yapılacağı belirtilmektedir.
 
İŞKUR kurum dışı ilanlarda yayınlanan duyuruya göre Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Naim Talu Eğitim, Seminer ve Dinlenme Tesisi bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici kadroda Garson alımı, Aşçı alımı, Bulaşıkçı alımı, Komi alımında görev yapacak 14 personel alımı yapılacaktır.
 
Tüm Adaylar için başvuru şekli ve yeri
 
Adaylar başvurularını aşçı ilanarında kurum e-posta adresine ([email protected]) Online olarak veya kurum adresine (Çukuraltı Mahallesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No:297 Menderes/İzmir) şahsen yapabileceklerdir.
 
10 Personel alımında Adaylar için başvuru zamanı
 
Adaylar başvurularını 2 - 15 Temmuz 2021 tarihleri arasında (15 Temmuz dahil) yapacaklardır.
 
İlanda Aşçı Alımı için aranan nitelikler (1 aşçı personel alınacak)
 
Tercihen Üniversitelerin Aşçılık eğitimlerinde  Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokullarından mezun olmak, İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.
 
Bulaşıkçı için aranan nitelikler (1 bulaşıkçı personel alınacak)
 
Endüstriyel bulaşık yıkama makinesi kullanabilme yeteneğine sahip olmak, İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.
 
Komi için aranan nitelikler (1 komi personel alınacak)
 
Yiyecek İçecek sektöründe çalışmış olmak, İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.
 
Garson için aranan nitelikler (garson 7 personel alınacak)
 
Tercihen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ya da aşçılık mesleğinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek bölümü mezunu olmak, İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.
 
4 Personel alımında Adaylar için başvuru zamanı
 
Adaylar başvurularını 4 Temmuz 2021 tarihine kadar (4 Temmuz dahil) yapacaklardır.
 
Garson için aranan nitelikler (4 personel Sadece Engelli olanlar)
 
Tercihen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi ya da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek bölümü mezunu olmak, Türkiye İş Kurumu nezdinde engelli işçi statüsünde kaydı bulunmak,  İzmir ili Menderes ilçesinde ikamet ediyor olmak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler