Ünlü Aşçı'dan Unvan Maçı

Ünlü Aşçı'dan Unvan Maçı

Milli boksör, efsane isim Mike Tyson’ı nakavt eden Danny Williams ile unvan maçına çıkacak. Ukrayna Gastronomik Yemeklerini Tanıtma Günü etkinlikleri kapsamında hafta sonu Dönerci Serkan Usta...

Ünlü Aşçı'dan Unvan Maçı
 
Serdar Avcı, yeni bir unvan maçına hazırlanıyor. Milli boksör, efsane isim Mike Tyson’ı nakavt eden Danny Williams ile unvan maçına çıkacak.
 
UBO Interim boks şampiyonu Serdar Avcı, yeni bir unvan maçına hazırlanıyor. 
 
Milli boksör, efsane isim Mike Tyson’ı nakavt eden Danny Williams ile unvan maçına çıkacak.
 
Ukrayna Gastronomik Yemeklerini Tanıtma Günü etkinlikleri kapsamında hafta sonu Dönerci Serkan Usta'nın Etiler'deki restoranında bulunan milli boksör Serdar Avcı, 8 Aralık'ta oynayacağı kemer maçıyla ilgili bilgiler verdi. Şampiyon boksör, "Daha önce Mike Tyson'u nakavt eden Danny Williams ile 8 Aralık'ta Ukrayna'da karşı karşıya geleceğiz. İnşallah orada kazanıp yeni bir tarih yazmak istiyoruz” diye konuştu.
 
Ukrayna Gastronomik Yemeklerini Tanıtma Günü'ne milli boksörün yanı sıra Dr. Ender Saraç da katıldı. Ukraynalı ünlü aşçı Levgen Klopotenko, Ukrayna'nın yerel çorbası Borş yaparken; Serkan Usta da yaptığı döneri etkinliğe katılan misafirlere ikram etti. İki ülke arasında dostluk mesajlarının verildiği etkinlikte milli boksör Avcı ayrıca, Dr. Ender Saraç’tan da beslenme önerileri aldı. 
 
Kilonun önemli olduğunu vurgulayan Dr. Ender Saraç, “Ani kilo vereceğiniz zaman önce hızlı karbonhidratları kesmek ve proteini korumak lazım. Günde 2 şişe maden suyu ile iyon ve mineralleri korumak gerekiyor. Bir de bol limon ve sirke ile kelle paça çorbası içilebilir. Bağ dokularını korumak için. Boksörlerin eklemlerini korumak için o önemli” açıklamasında bulundu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler