Şef Ramazan Aras Kimdir?

Şef Ramazan Aras Kimdir?

Hiç bir zaman yılmadım ve hep mücadele içersinde bu konum -lara gelmiş bulunmaktayım .belki şatafatlı ve egzotik kelimeler kuramaya bilirim. Fakat tüm gerçekliğiyle yansıtmaya çalışıcağım..

Şef Ramazan Aras Kimdir?
 
Afyon nun dinar ilçesine bağlı Kınık kasabasında 1978 yılında dünyaya geldim çiftçi bir ailenin çocuğu olarak doğdum, yaşamış olduğumuz hayat şartları beni turizme yönlendirdi.
 
Hiç bir zaman yılmadım ve hep mücadele içersinde bu konumlara gelmiş bulunmaktayım. Belki şatafatlı  ve egzotik kelimeler kuramaya bilirim. Fakat tüm gerçekliğiyle yansıtmaya çalışıcağımı biliniz isterim. 
 
1995 yılında turizm alaylı yani çıraklıktan başlangıcım oldu. iİlk şehir lokantasında başladım mesleğime.antalya kemer de  joy hotels guruplarında görev aldım .akabinde süreç devam etti. Son 9 yıldır mutfak departmanında yönetici olarak devam etmekteyim 
 
Son olarak: 
orange country hotels grubunda EXCUTİVE SOUS CHEF olarak çalıştım. Yazımın başında yazdığım gibi 9 yıldır elit tesislerde yöneticilik yatım.  16 yıldır belek bölgesinde çalıştım, 
 
Pandemi den nasibini almış meslektaşlarım gibi bizlerde mağdur olduk  böyle bir birlikteliği böyle bir bağdaşmayı ve beraberliğin oluşumunda emeği geçen tüm arkadaş ve meslektaşlarıma çok teşekkür ediyorum.
 
Bence çok güzel ve yerinde bir oluşum olmuş hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum hepinize sevgiler saygılar.
 
Euro Toques Türkiye Avrupa Aşçılar Birliği
 
Şef Ramazan Aras Kimdir?


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler