Yöresel Yemeklerimizide Coğrafi İşaretle Taçlandırmak

Yöresel Yemeklerimizide Coğrafi İşaretle Taçlandırmak

Kırıkkale ilinin ilk coğrafi işaretli yemeği olan tarihi çok eski yıllara dayanan geleneksel Türk mutfağının yöresel yemekleri 'nden olan Keskin tava tanıtımından sonra çalış..

2022 Sosyal Sorumluluk Projeleri...
 
Kırıkkale ilinin ilk coğrafi işaretli yemeği olan tarihi çok eski yıllara dayanan geleneksel Türk mutfağının yöresel yemeklerinden olan KESKİN tava tanıtımından sonra çalışmalarımız diğer leri için devam ediyor.
 
İlave olarak başka yöresel yemeklerimizide coğrafi işaretle taçlandırmak için valilik, yerel yönetimler, meslek örgütleri iş birliği ve koordinasyonunun sağlanması girişimlerini 2022 sosyal sorumluluk projeleri programımıza dahil ettik.
 
Coğrafi işaretli yemeklerimizin sayısı nı artırmak için elimizden gelen her şeyi yapmayı mesleki bir sorumluluk kabul ediyoruz.
 
Çalışmalarımızı başlatıyoruz...
 
Şef Hüseyin ŞİPAL
TAPB (Türkiye aşçılar pastacılar birliği)
Kırıkkale İl Temsilcisi

 



Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler