Şef Mehmet Uzunöz

Şef Mehmet Uzunöz "Elite World" Otellerinde...

Mehmet Uzunöz aynı zamanda Avrupa Aşçılar Birliği, Dünya Aşçılar Konfederasyonu WACS, Anadolu Halk Mutfağı Platformu, Yaratıcı Türk Mutfağı Platformu, Unesco tarafından destek..

Şef Mehmet Uzunöz Elite World Otelleri Mutfaklar Koordinatörü Oldu !
 
Elite World Otelleri Mutfaklar Koordinatörü olarak göreve başlayan Uzunöz kariyer hayatına 1991 yılında Swiss Hotel’de başladı. Ardından sırasıyla Four Seasons Hotel, Mövenpick İstanbul, Sait Halim Paşa Yalısı, Ramada Plaza Hotel, Hilton Dalaman Golf Resort’ta Excutive Chef, D-ream Restaurant Entertainment and  Management’ta Mutfaklar Koordinatörü oldu. 
 
Şef Mehmet Uzunöz Kimdir?
 
Türkiye Milli Aşçılar Takımı ilk kurucu üyesi de olan Mehmet Uzunöz, Londra, Moskova, Mısır (Kahire, Sharm El Sheikh), San Francisco, Los Angeles, Paris, Dubai, Meksika, Malta, Almanya, İtalya, Dubai, Katar, Suudi Arabistan, Bahreyn gibi dünyanın dört bir yanında Türk Mutfağı’nın tanıtımına katkıda bulunmak için birçok farklı etkinlik ve organizasyonlara da katıldı. 
 
Ayrıca yerli ve yabancı yemek yarışmalarında 85’in üzerinde madalya, kupa ve ödül kazandı. 2001 yılından itibarende  uluslararası profesyonel yemek yarışmalarında ve Türkiye’de düzenlenen yöresel yemek yarışmalarında uzman jüri olarak görev yaptı.
 
Mehmet Uzunöz aynı zamanda Avrupa Aşçılar Birliği, Dünya Aşçılar Konfederasyonu WACS, Anadolu Halk Mutfağı Platformu, Yaratıcı Türk Mutfağı Platformu, Unesco tarafından desteklenen IOV’nin Mutfak Kültürleri Araştırma Grubu, İstanbul Profesyonel Aşçılar Derneği, Mutfak Profesyonelleri Derneği Yönetim Kurulu üyeliği, Avrasya Aşçılar Derneği ve Tüm Aşçılar Federasyonu’nda da kurucu ve yönetim kurulu üyeliği görevini yürütüyor. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler