Şef Eray İpek World Deluxe Tourism Grubu’na Başladı

Şef Eray İpek World Deluxe Tourism Grubu’na Başladı

Mesleki eğitiminin ardından kurslar ve önemli sertifikasyonlar ile uzmanlıklarını geliştiren deneyimli şef İpek, yurt içi ve yurt dışında ki önemli otel markalarında ve lüks..

Deneyimli Executive Şef Eray İpek World Deluxe Tourism Grubu’nda Mutfak Şefi Olarak Göreve Başladı !
 
Eşsiz lezzetleri, kaliteli sunumu ve mutfak sanatına getirdiği yenilikler ile adından sıkça söz ettiren deneyimli Executive Şef Eray İpek Tokat’ın Günevi köyünde başlayan kariyer yolculuğuna otel, bungalow, clamping, balon ve adventure park alanlarında hizmet sunan World Deluxe Tourism Grubu'nda Mutfak Şefi olarak devam ediyor.
 
Mesleki eğitiminin ardından kurslar ve önemli sertifikasyonlar ile uzmanlıklarını geliştiren deneyimli şef İpek,  yurt içi ve yurt dışında ki önemli otel markalarında ve lüks restoranlarda görev aldı.
 
Ülkemizin en iyi aşçıları arasında gösterilen deneyimli Türk mutfağı şeflerinden Eray İpek, aşçılık mesleğini sevdirmek ve mutfak yönetiminde kaliteyi arttırmak amacı ile çeşitli aşçılık dernek ve federasyonlarında da görev aldı.
 
Deneyimli şef halen Türkiye Aşçılar ve Şefler Federasyonu bünyesindeki Gastronomi ve yemek kültürü derneği yönetim kurulu üyeliğini sürdürüyor.
 
Mutfak sanatını artık World Deluxe Tourism Grubu için konuşturacak olan başarılı şefe yeni görevinde başarılar dileriz.
 
Kaynak: www.haberturizm.com


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler