Şef Ayvaz Akbacak en lezzetli Sofralarınızı Şenlendiriyor!

Şef Ayvaz Akbacak en lezzetli Sofralarınızı Şenlendiriyor!

Ayvaz Akbacak Kimdir? 1979 yılında Tokat’ta doğdu. Orta öğrenimini bitirdikten sonra geldiği İstanbul’da girmiş olduğu yiyecek-içecek sektöründe yemek yapmayı daha çok..

Şef Ayvaz Akbacak en lezzetli Sofralarınızı Şenlendiriyor!
 
Ödüllü şef Ayvaz Akbacak’ın sunumuyla Dreamtürk TV’de yayın hayatına başlayan “Ayvaz Akbacak ile Özlü Sözlü Lezzetler” programı sofraları şenlendirecek tarifleriyle ekranlarda yerini aldı.
 
Ünlü şef Ayvaz Akbacak, her cumartesi günü 16.30'da ekrana gelen Türk mutfağı şeflerinden 'Ayvaz akbacak Şef ile Özlü Sözlü Lezzetler' programında şarkıcı Züleyha'yı ağırladı.
 
Son olarak Harun Kolçak'ın 'Korkuyorum' şarkısını cover'layan Züleyha, mutfaktaki hünerlerini de sergiledi.
 
Sesiyle projeye renk katan Züleyha, mutfakta da iyi olduğunu kanıtlayarak, şef Akbacak'a tüyolar vermesiyle seyircileri şaşırttı.
 
İkilinin, yaptığı yemekler kadar sohbetiyle de damga vurduğu programda, güzellik uzmanı Selin Sohtorikoğlu da yapılan yemeklerin malzemeleriyle izleyenlere doğal güzellik kürlerini önerdi.
 
Ayvaz Akbacak Kimdir?
 
1979 yılında Tokat’ta doğdu. Orta öğrenimini bitirdikten sonra geldiği İstanbul’da girmiş olduğu yiyecek-içecek sektöründe yemek yapmayı daha çok sevdi ve aşçılık mesleğinde İstanbul’un önemli otel ve restoranlarında çalışmaya başladı.
 
Yabancı şeflerden özel eğitimler aldı ve onlarla çalışma fırsatı buldu. Bu süre içerisinde çoğu ünlü otel ve restoranın yöneticiliğini yaptı ve Türkiye’de restoran konseptleri açarak dünya mutfağının tanıtımını sağladı.
 
Aynı zamanda milli takımda yer alarak yurtdışında 5 yılda bir düzenlenen dünyanın en iyi şeflerinin yarıştığı “İKA” olimpiyatlarında Dünya 3.’sü ve 4.’sü oldu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler