Aşçılık Kursundan Sonra İş Yeri Sahibi Oldu...

Aşçılık Kursundan Sonra İş Yeri Sahibi Oldu...

Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerimize yaş sınırı olmaksızın bütün hanım kardeşlerimizi bekliyoruz. Bizler de Tokat Belediyesi olarak böylesine bir güzelliğe imza..

 
Tokat Belediyesi Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi'deki Aşçılık eğitimlerinde üç yıl önce aşçılık kursuna katılan 43 yaşındaki Nursel Aksoy, kendi restoranını açtı.
 
Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Aksoy'u ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Aksoy'u tebrik eden Eroğlu, aşçılık mesleğinde "Nursel Aksoy hanımefendinin yaşam hikayesine ortak olduk. 
 
Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezlerimize yaş sınırı olmaksızın bütün hanım kardeşlerimizi bekliyoruz. Bizler de Tokat Belediyesi olarak böylesine bir güzelliğe imza attığımız için mutluyuz. 
 
Belediyecilik, bir yandan şehri imar ederken bir yandan da insanlarımızın huzurunu, mutluluğunu sağlamak, onların gönüllerine dokunmaktır. 
 
Bizler de bunu başardığımıza inanıyoruz. Rabbim bol ve bereketli kazançlar versin." ifadelerini kullandı.
 
Son dönem girişimci kadınlarımızdan Aksoy da Eroğlu'na, ev kadınlarını cesaretlendiren çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler