Şef Murat Bozok Ve Vasfi Pakman Radiobir'de...

Şef Murat Bozok Ve Vasfi Pakman Radiobir'de...

10 Senede , sadece Istanbul'da ve Türkiye genelinde değil, Amerikada, Avrupada, Asya ve Afrikada 500'ün üzerinde restaurant danışmanlığında "Gastronomik Projeye..

 
Şef Murat Bozok Ve Vasfi Pakman Radiobir'de...
Vasfi Pakman 
 
RADİOBİR'in, değerli LEZZET HAREKETİ dinleyicileri ve kıymetli Lezzetsever Dostlarım. 
 
Sizlerden gelen yoğun istekler, dolayısıyla sevgili kardeşim, Türk mutfağı şeflerinden MURAT BOZOK ile yaptığımız "MUHTEŞEM MUHABBETİ" kaçıran dinleyeyicilerimize bir güzellik daha yapıyorum.
 
Geçen haftaki programı aynen, yarın sabah saat 11.00'de tekrar yayınlatıyorum.
 
Danışman ve Yönetmen Chef Murat Bozok ile konuşuyorum.
 
İstanbul'da doğan, Amerika'da eğitim gören, Michelin Yıldızlı Chefler'le Amerika, Fransa ve İngiltere'de çalışan, Gordon Ramsey Holding'in, GASTRO - PUB projelerini kuran ve yöneten, Bozok: 2009'da Türkiye'de, MİMOLET RESTAURANT ile başladığı çalışmalarını, halen Gastronomi Sektörüne yönelik olarak sürdürmekte.
 
Habertürk de Lezzet Yazarlığı, TV programlarında Yönetmen Chef (FOX TV/KAZANAN RESTAURANT) Programını başarıyla yapmakta. 
 
10 Senede, sadece Istanbul'da ve  Türkiye genelinde değil, Amerikada, Avrupada, Asya ve Afrikada 500'ün üzerinde restaurant danışmanlığında "Gastronomik Projeye" imza atan Ünlü Chef'in, yöntem ve deneyimlerini LEZZET HAREKETİ'nin  LEZZETHAN ve  Lezzetsever dinleyicileriyle paylaşacağı, bu programı sakın kaçırmayın ve lütfen, iyi dinleyin, DOYAMIYACAKSINIZ! 
 
Sevgili Lezzetseverler, Vasfi Pakman ile RADİOBİR'i  Marmara Bölgesi'nde 102.0 frekansından, Türkiye'de ve tüm dünyada radyobir 'den dinleyebilirsiniz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler