Başarılı Şefler Hüseyin Şipal Ve Burhan Türkoğlu...

Başarılı Şefler Hüseyin Şipal Ve Burhan Türkoğlu...

Şef Hüseyin Şipal ve Osmanlı & Selçuklu mutfağının duayen şeflerinden olan şef Burhan Türkoğlu geleneksel ve yöresel Türk mutfağının unutulmaması ve yaşatılması için bu güne..

 
Başarılı Şefler Hüseyin Şipal Ve Burhan Türkoğlu'ndan Yeni Proje...
 
Şef Hüseyin ŞİPAL ve Osmanlı & Selçuklu mutfağının duayen şeflerinden olan şef Burhan TÜRKOĞLU geleneksel ve yöresel Türk mutfağının unutulmaması ve yaşatılması için bu güne dek yaptıkları  projelere bir yenisini daha ekledi. 
 
Türk aşçı haberleri olarak başarılı Türk mutfağı şeflerimiz hakkında edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Başarılı Şefler Hüseyin Şipal Ve Burhan Türkoğlu...
Bursa İnegöl'de yakın zamanda start verecek olan unutulmaya yüz tutmuş ecdat yemekleri temalı kısa belgesel için geri satım başladı. 
 
Proje unutulmaya yüz tutmuş yemekler iken aynı zamanda mesleğin sanatın zanaatın da kaybolmaması için aşçılık mesleğinde usta çırak ilişkisini anlatıp alttan yetişen genç şeflerede olanak verip el verme ritüelide olacaktır. 
 
Başarılı Şefler Hüseyin Şipal Ve Burhan Türkoğlu...
Burhan şef ve hüseyin şef çekimleri asistanları ile yapacaklar. Çekimler İnegöl'de ki tarihi mekanlarda yapılacaktır. 
 
Türk aşçı haberleri olarak duayen şeflerimize çalışmalarında başarılar dileriz..


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler