Kuşkonmaz Salatası Tarifi

Kuşkonmaz Salatası Tarifi

Kuşkonmaz Salata nasıl yapılır? Evde Kuşkonmaz Salata yapmak için hangi malzemeler gereklidir? En sevilen salata çeşitlerinden Kuşkonmaz Salata tarifin iftar ve sahur menülerinde denemek istermisiniz?

 
Kuşkonmaz Salata nasıl yapılır? Evde Kuşkonmaz Salata yapmak için hangi malzemeler gereklidir? En sevilen salata çeşitlerinden Kuşkonmaz Salata tarifin iftar ve sahur menülerinde denemek istermisiniz?
 
En lezzetli salata tariflerinden Kuşkonmaz Salatası için Türk mutfağı şeflerinin özel salata tariflerinden faydalanmak istermisiniz?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak sizler için araştırdık...
 
En Muhteşem Salata Tariflerinden Kuşkonmaz Salatası Nasıl Yapılır?
En Sevilen İftar Menülerinden Olan Kuşkonmaz Salatası İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*   1 Yemek Kaşığı Zeytinyağı
*   500 Gr Kuşkonmaz
*   300 Gr Kırmızı Turp
*   100 Gr Kuzu Marulu
*   Taze Nane
*   50 Gram Feta Peyniri
*   1 Çay Kaşığı Limon Kabuğu (Rendelenmiş)
 
En İyi Salata Tariflerinden Kuşkonmaz Salatası Terbiye İçin;
 
*   1 Tutam Tuz Ve Karabiber (Öğütülmüş)
*   1 Çay Kaşığı Hardal
*   40 Ml Limon Suyu
*   30 Ml Zeytinyağı
 
En Çok Tercih Edilen Salatalardan Kuşkonmaz Salatası Yapılış Tarifi;
 
Kuşkonmazı ve turpları iyice yıkayın ve ayıklayın. Kuşkonmazları ortalama 5 cm'lik parçalara bölün, turpları ise ortadan ikiye bölün. Üzerine zeytinyağı, karabiber ve tuz ekleyerek karıştırın.
 
Baharatlı karışımı tavada yüksek ısıda sote edin. Bu sırada terbiye malzemelerini karıştırın, kuzu marulunu yıkayın ve terbiyenin yarısını marulun üzerine dökün.
 
Tavadaki baharat karışımının Pişme işlemi bitince bütün salata malzemelerini karıştırın ve kalan sosla birleştirin. En üste ufaladığınız beyaz peynirleri, nane yapraklarını ve rende limon kabuğunu ekleyerek servis tabağına alın.
 
Sağlıklı ve doyurucu öğününüz hazır, afiyet olsun! 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler