En Sevilen Köfte Tarifleriden Kasap Köfte Nasıl Yapılır?

En Sevilen Köfte Tarifleriden Kasap Köfte Nasıl Yapılır?

Evde Kasap Köfte yapmanın püf noktası nedir? Evde Kasap Köfte yapmak için nelere dikkat edilir? En muhteşem köfte çeşitlerinden Kasap Köfte yapmak için Tük mutfağı şeflerinin özel köfte..

 
En sevilen Köfte tarifleriden Kasap Köfte nasıl yapılır? Evde Kasap Köfte yapmanın püf noktası nedir? Evde Kasap Köfte yapmak için nelere dikkat edilir? 
 
En muhteşem köfte çeşitlerinden Kasap Köfte yapmak için Tük mutfağı şeflerinin özel köfte tariflerinden faydalanmak istermisiniz?
 
Türk aşçı haberleri ve güncel mutfak haberleri olarak en muhteşem köfte tariflerinden Kasap köftenin tarifini araştırdık ve işte tüm detaylar. 
 
Kasap Köfte, şüphesiz en güzel köftelerden biridir. Nereyse sade kıymadan baharatlarla tatlandırılarak hazırlanan kasap köfte, hem doyurucu hem de besleyicidir. 
 
Kasap Köfteyi diğer köftelerden ayıran özelliği ise yumurta, maydanoz veya sarımsak gibi ürünlerin içine girmemesidir. Bu da tadını daha tok ve doyurucu yapar. Ayrıca pişerken ki kokusu da muhteşemdir.
 
En Sevilen Köfte Tarifleriden Kasap Köfte Nasıl Yapılır?
En Muhteşem Köfte Çeşitlerinden Kasap Köfte Nasıl Yapılır?
Tük Mutfağı Şeflerinin Özel Köfte Tariflerinden Kasap Köfte İçin Kullanılan Malzemeler Nelerdir?
 
*   500Gr Kıyma
*   1/2 Su Bardağı Galeta Unu
*   1 Tane Rendelenmiş Kuru Soğan
*   1/2 Su Bardağı Soğuk Su
*   1 Çorba Kaşığı Zeytinyağı
*   2 Çay Kaşığı Tuz
*   2 Çay Kaşığı Kırmızı Toz Biber
*   1'Er Çay Kaşığı Karabiber, 
*   Kimyon 
*   Karbonat
 
En Meşhur Mangal Köftelerinden ve Sokak Lezzetlerinden Kasap Köfte Yapılış Tarifi
 
İlk olarak yoğurma kabı içerisine iki kez çekilmiş kıymayı ve rendelendikten sonra suyu sıkılmış kuru soğanı aktarın. Ardından galeta unu, zeytinyağı ve baharatları ilave edin. Son olarak suyu ekleyin ve 5 dakika özleşene kadar yoğurun. 
 
Ardından köfteleri yaklaşık 30-35 defa parça parça elinize alarak başka bir kaba atarak aktarın. Bu sayede kıyma harcı ile bütünleşecek ve sıkılaşacaktır. 
 
Daha sonra üzerini streç film ile sıkıca kaplayın ve buzdolabında en az 2 saat dinlerin. Süre sonunda arzu ettiğiniz miktar alarak istediğiniz şekli verin ve yağlı veya yağsız olarak tavada veya ızgara da pişirin.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler