Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı Açıldı

Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı Açıldı

En Farklı Fuar Ve Festivallerden Olan Organizasyona katılan şirketlerin yaklaşık 40 tanesi milli katılımla, diğerleri bireysel olarak farklı fuar salonlarındaki yerlerini aldılar. Almanya’nın farklı..

 
Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı Açıldı....
 
Almanya’nın Köln kenti Deutz fuar alanında Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı (ISM 2023) kapılarını açtı. Türkiye’den toplam 80 şirketin katıldığı şekerleme fuarına 76 ülkeden yaklaşık 1774 şirket 100 bin metrekarelik alanda fuara iştirak etti.
 
Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Olarak Gastronomi Haberlerinde Edinmiş Olduğumuz Bilgilere Göre;
 
TÜRKİYE’den En Farklı Fuar Ve Festivallerden Olan Organizasyona katılan şirketlerin yaklaşık 40 tanesi milli katılımla, diğerleri bireysel olarak farklı fuar salonlarındaki yerlerini aldılar. Almanya’nın farklı şehirleri olmak üzere başta Çiloğlu, AK-PA gibi Avrupalı iş insanlarımız da bireysel olarak fuara katıldılar. 
 
ISM’de dünyada giderek daha fazla C vitamini ve çinkodan yapılan meyveli sakızlar yeni yürümeye başlayan çocuklar için organik diş çıkarma bisküvileri, lif güçlendirme ürünleri, cipsli sebze çubukları, egzotik baharatlı yeni tatlar doğal şekerlemeleri fuara gelenler bu yılki yeni trend ürünleri arasında görebilecekler.
 
Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarında Katılımcılara Plaket
 
İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) Başkanı Kazım Taycı Türkiye’nin 25 yıldır düzenli olarak fuara katıldığını fuar yönetiminin kendilerine çok iyi bir lokasyonda yer verdiğini paylaşarak fuarın iyi geçeceğini tahmin ettiklerini söyledi. 
 
Fuara katılan Türkiye’den gelen şirketleri ziyaret eden Köln Başkonsolosu Turhan Kaya katılımcılara plaket verdi. 
 
Fuara Türkiye’den katılan Çizmeci Time şirketi fuar sorumlusu Furkan Göncüoğlu 30 yıllık şirketlerinin ürünlerinin yüzde 60’ını ihracat yaptıklarını Köln Şekerleme Fuarı’na uzun yıllardır katıldıklarını fuarın her geçen yıl kendilerine yeni müşteri fırsatı sunduğunu ifade etti. 
 
Uluslararası Bisküvi, Çikolata ve Şekerleme Fuarı (ISM 2023) 23-25 Nisan 2023 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler