Şef Emre Çilek ile RU Bodrum'da Yenilikçi Lezzetler

Şef Emre Çilek ile RU Bodrum'da Yenilikçi Lezzetler

Özenle hazırlanan menüde başlangıçlarda karamelize deniz tarağı, sriracha soslu kral yengeç tartar gibi iddialı Geleceğin "Menü Trendleri"nden lezzetler bulunurken salata..

 
Şef Emre Çilek ile RU Bodrum'da Yenilikçi Lezzetler...
 
Bodrum Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nün içerisinde bulunan RU Bodrum tarihi ve sanatsal atmosferi ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.
 
Yenilenen menüsü ve sunumları ile Mayıs ayı içerisinde açılacak olan restoranın mutfak ekibinin başında en başarılı mutfak şeflerinden Emre Çilek bulunuyor.
 
Şef Emre Çilek ile RU Bodrum'da Yenilikçi Lezzetler...
Yüz yüze anlamını taşıyan “RU” ismi ile misafirlerini ağırlamaya hazırlanan mekan atmosferi ile önce gözlere, özel hazırlanmış gastronomik lezzetleri ile de damaklara hitap edecek. 
 
Bodrum’da lezzet, kusursuz hizmet ve mekan dekorasyonu olarak bu sezonun trendlerinden olacağa benzeyen mekan Yakaköy’de bulunan Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nün içinde bulunuyor.
 
Özenle hazırlanan menüde başlangıçlarda karamelize deniz tarağı, sriracha soslu kral yengeç tartar gibi iddialı Geleceğin "Menü Trendleri"nden lezzetler bulunurken salatalarda ise çıtır enginar salatası, hindistan cevizi paneli karides salatası gibi doyurucu ve hafif lezzetler de bulunuyor.
 
Şef Emre Çilek ile RU Bodrum'da Yenilikçi Lezzetler...
Başarılı şef Emre Çilek’in restoran menüsünde bulunan ana yemekleri ise hem çeşitleri hem de pişirme teknikleri ile oldukça ilgi çekiyor. 
 
Bonfilesi sous vide tekniği ile pişen RU Kebap, paella, deniz mahsüllü gnocchi, tatlı olarak ise özel tasarımı ile açık baklava ve mevsim meyveleri ile tatlandırılan özel tarif sorbesi oldukça iddialı görünüyor.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler