TÜRES Eğitim ve Uygulama Mutfağı Açtı!

TÜRES Eğitim ve Uygulama Mutfağı Açtı!

TÜRES İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Okulu’na Eğitim ve Uygulama...

TÜRES Eğitim ve Uygulama Mutfağı Açtı!
TÜRES İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Okulu’na Eğitim ve Uygulama Mutfağı Açtı! TÜM Restoranlar Lokantalar ve Tedarikçiler Derneği (TÜRES) İstanbul Medeniyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Okulu’na Eğitim ve Uygulama Mutfağı hazırladı.
 
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Turizm Fakültesi'nde gerçekleşen açılışa İstanbul Medeniyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Rektörü Sn. Prof. Dr. İhsan Karaman TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl, TÜRES Yönetim Kurulu ve pek çok önemli isim katıldı.
 
Açılış konuşmasını yapan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Turizm Fakültesi Rektörü Sn. Prof. Dr. İhsan Karaman:
"Bu mutfağın hazırlanması için bundan 14 ay önce TÜRES ile bir iş birlikteliği protokolü imzaladık. Bu protokolün sadece kağıt üzerinde kalmamış olması ve bugün gelinen noktada mutfağımızın eğitime hazır olması bizleri çok mutlu etmiştir. 
 
Bu çalışmada emeği geçen başta TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl olmak üzere TÜRES ailesine ve üniversitemizde bu işe emek vermiş tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu mutfakta gastronomi sektörüne önemli neferler yetiştireceğimiz inancını taşıyor milletimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 
Açılışta bu mutfağın hazırlanmasının önemli mimarlarından olan TÜRES Genel Başkanı Ramazan Bingöl de bir konuşma yaptı. Konuşmasına üniversiteli gençlerimizin %80'inin arzu ettiği bölümü okuyamadığı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde öğrenim gören gençlerimizin çok şanslı olduklarını vurgulayan Bingöl konuşmasına şöyle devam etti:
 
"Bizin en önemli hedefimiz Türk Mutfağının Dünya da hak ettiği değeri elde etmesini sağlamaktır. Sizi geleceğe taşıyacak yegane değer kültürdür. Bizler de geçmişten gelen Türk Mutfak Kültürümüzü gelecek nesillere aktarabilme motivasyonu ile çalışmalar yürütmekteyiz.
 
Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz mutfağımızın da katkıları ile önümüzdeki 5-6 senelik süre zarfında dünyanın en iyi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Okulları arasında olacağı inancını taşımaktayım. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler