Şef Fatih Tutak; Birbirimizin Moralini Yükseltiyoruz..

Şef Fatih Tutak; Birbirimizin Moralini Yükseltiyoruz..

Restoran sektörünün ve Türk mutfağının önde gelen şeflerinden olan "Şelerimizden Fatih Tutak" ın kriz hakkındaki düşüncelerini, süreci nasıl..

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de koronavirüs salgınıyla birlikte kapılarını kapatan Gastronomi Turizmi 'nde restoranlar zor bir süreçten geçiyor. 
 
Restoran sektörünün ve Türk mutfağının önde gelen şeflerinden olan "Fatih Tutak" ın koronavirüs krizi hakkındaki düşüncelerini, süreci nasıl yönettiklerini, geleceğe ilişkin endişelerini ve beklentilerini Türk aşçı haberleri olarak sizlere sunuyoruz.
 
Şef Fatih Tutak; Birbirimizin Moralini YükseltiyoruzÜnlü Şeflerimizden Fatih Tutak; Birbirimizin Moralini Yükseltiyoruz...
 
Şefler olarak her şeyden önce bu kriz sürecini hem kendimiz hem de bizi takip eden insanlar için verimli bir şeye dönüştürmeye çalışıyoruz.
 
Şef arkadaşlarımızla dayanışma halindeyiz. Sosyal medya sayesinde bu süreçte hâlâ insanlara ulaşabiliyoruz ve onların iyi hissetmelerini sağlayıp gastronominin yarattığı mutluluğu paylaşmak için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.
 
Restoran Turk’e gelirsek, restoranı ne zaman açabileceğimizi bilmemek durumu zorlaştırıyor tabii.
 
Planlama ve menü yaratımı bizde çok vakit alan süreçler ama ekiple sürekli iletişim halindeyiz, birbirimizin moralini yükseltiyoruz. Kaç restoran 3 ay kapalı kalmaya finansal olarak dayanabilir?
 
Umudumu yüksek tutmamı sağlayan şeyler de var.
Dünya tarihine baktığınızda böyle karanlık dönemlerin bitiminde insanların daha çok dışarı çıktığını, dışarıdaki hayatla daha iç içe olduğunu görüyoruz.
 
Bu günler geçecek ve geçtiğinde daha yaratıcı olmaya çalışan bir sektör ortaya çıkacak bence, insanlar bunu talep edecek.
 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler