Pratik Sahur Yemeklerinden Sebzeli Bir Yumurta Lezzeti

Pratik Sahur Yemeklerinden Sebzeli Bir Yumurta Lezzeti

En pratik sahur yemeklerinde sizlerin de taleplerine kulak vererek ekonomik sahur lezzetlerinden ekonomik Sebzeli ve yumurtalı ve sağlıklı...

En Kolay Sahur Yemeklerinden Sebzeli Bir Yumurta Lezzeti...
 
Gün boyu oruç tutanları tok tutsun arzusuyla En pratik sahur yemeklerinde sizlerin de taleplerine kulak vererek ekonomik sahur lezzetlerinden ekonomik Sebzeli ve yumurtalı sahur yemekleri ile sağlıklı beslenmenize ve sağlıklı kalmanıza yardımcı olan sahur menüleri hazırlamaya çalışıyoruz. iftar menülerine kadar sizleri ramazan ayı boyunca bilgilendirmeye çalışacağız. 
 
Uluslararası mutfaklar, Füzyon Mutfağı, Modern Türk Mutfağı ve Mutfa Kültürümüze  vermiş olduğu destek ve ilgili araştırmaları için "Şeflerimizden İsmet Saz" a teşekkür eder, profesyonel kariyerinde ve hayatında başarılar dileriz..
 
Şef İsmet Saz'dan İtalyan Omleti Fritatta
Nefis Ve Lezzetli Sebzeli Bir Yumurta Lezzeti
İtalyan Omleti Fritatta Kullanılan Malzemeler 
 
*     6 adet yumurta 
*     2 adet sakız kabak 
*     1/4 bağ nane 
*     Zeytinyağı 
*     Tuz 
 
Türk Mutfağının Önde Gelen Şeflerinden Şef İsmet Saza Ait Olan Pratik Ve Kolay İtalyan Omleti Fritatta Hazırlanış Tarifi;
 
Kabakları incecik halka halka dilimleyin. Yumurtaları bir kapta iyice çırpın. Nane yapraklarını üst üste koyarak ince ince jülyen doğrayın. 
 
Bir kaseye hepsini birlikte koyarak tuz ve zeytinyağı ekleyin. Kısık ateşte ısıtılan tavaya karışımı döküp 8-10 dakika ağzı kapalı şekilde pişirin. Bu onun kek gibi kabarmasını sağlar. 
 
Kabağı çiğ koymak ve kapağı kapalı pişirmek bu tarifin püf noktaları. Dünyanın her yerinde sevilen omlete, sebze, peynir ya da şarküteri ürünleri eklenerek besleyiciliği ve lezzeti arttırılabilir.
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Diğer Bir Tavsiyemiz Olan "En Pratik Sahur Menüsü Tarifleri... Tok Tutan Sahur Menüleri Nelerdir?" haberimizde Okuyabilirsiniz...
 
Türk Aşçı Haberleri Not; 
Türk aşçı haberleri olarak sizler için hazırlamış olduğumuz bu nefis ve lezzetli "İftar Ve Sahur Menüleri" tariflerini denediğinizde yorumlar bölümünde sizlere daha iyi hizmet edebilmek amacı ile düşüncelerinizi bizimle paylaşırsanız seviniriz.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler