Melikşah Demirbaş; Yöresel Yemekler Ve Yöresel Lezzetler

Melikşah Demirbaş; Yöresel Yemekler Ve Yöresel Lezzetler

Global ve yöresel lezzetler Otel bünyesinde şehir manzaralı The Garden Grill Restaurant bulunuyor. Günlük ve taze olarak hazırlanmış kahvaltı, öğle..

Şef Melikşah Demirbaş; Şef Mutfağın Her Aşamasında Çalışmalı...
 
Hilton Garden Inn konseptiyle 2017 yılında açılan ve 2020 yılında DoubleTree by Hilton geçişini tamamlayan DoubleTree by Hilton İstanbul Ümraniye, şehri keşfetmek isteyenler için ideal bir konum ve keyifli bir konaklama sunuyor. 
 
Tesis, hemen içerisinde bulunan metro istasyonu çıkışı, Tarihi Yarımada'dan sadece birkaç metro durağı uzaklıkta konumu, restoran ve oda servisi, sürgülü tavanı bulunan havuzu ve 24 saat açık fitness merkeziyle bölgenin iddialı otelleri arasında bulunuyor. DoubleTree By Hilton İstanbul Ümraniye 240 oda ve 313 yatak kapasitesiyle hizmet veriyor. Standart single ve double odalar, aile, queen, deluxe ve king suite çeşitlerinden oluşuyor. 
 
Modern mimari 
Canpark AVM ıle karma proje olacak şekilde projelendirilip uygulanan otelin mimarisinde etkileyici detaylar yer alıyor. Uluslararası standartlarda yapım kalitesi, özenle tasarlanmış iç tasarım ve dekorasyon detaylarıyla Hilton standartlarına uygun olarak hayata geçen otel, şehir otelciliğine en iyi şekilde yanıt veren unsurları barındırıyor. 
 
Otel, markanın standartlannda modern DoubleTree by Hilton İstanbul Ümraniye, konum itibariyle iş ve finans merkezlerine yakınlığı sebebiyle daha çok iş insanlarının tercihi oluyor. Toplantı ve konferans için konaklama seçenekleri misafirlerden de tam not alıyor. 
 
Otel Genel Müdürü Alp Atilla, "İş amaçlı seyahat eden misafirlerimizin dışında sağlık turizmi için gelen yerli ve yabancı misafirler de otelimizi tercih ediyor. Ayrıca özellikle yaz aylarında Orta Doğu'dan gelen misafirlerimiz bulunuyor. Çalıştığımız yerel ve uluslararası turizm acenteleri bulunuyor. Son yıllarda online kanallar üzerinden de yerli ve yabancı turistlerin tercihi oluyoruz" diyor. 
 
Verimli toplantılar için doğru adres... 
 
Şef Melikşah Demirbaş; Şef Mutfağın Her Aşamasında Çalışmalı...
DoubleTree by Hilton İstanbul Ümraniye, özenle tasarlanmış yüksek tavanlı ve gün ışığı alan, en yeni teknoloji ile üçe bölünebilen balo salonu ve istenildiğinde dörde bölünebilen toplantı salonlarıyla kurumsal şirketler ve özel davetlere ev sahipliği yapıyor.
 
Kompakt ve kullanışlı toplantı salonları, ana restoran, lobi ve açık hava teras alanları misafirlerin ihtiyaç duyduğu her şey için pratik çözümler sunuyor. Atilla, "Teknolojiyi yakından takip ediyor ve donanımızı sürekli güncel tutmaya özen gösteriyoruz. 
 
Hilton otelleri için kullanılan verilerin depolanması, işlenmesi vs yazılımın yanı sıra ulusal ve uluslararası birçok toplantı ve konferansa ev sahipliği yaptığımız için teknoloji olmazsa olmazımız" diyor. 
 
Global ve yöresel lezzetler Otel bünyesinde şehir manzaralı The Garden Grill Restaurant bulunuyor. Günlük ve taze olarak hazırlanmış kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerini sunan restoranda birbirinden özel seçenekler yer alıyor. Türk misafirperverliğiyle sunulan uluslararası spesiyaller ve yöresel lezzetler misafirlerden tam not alıyor. 
 
DoubleTree Otelleri ile özdeşleşmiş, otele giriş yapan her misafire ikram edilen leziz çikolatalı kurabiyelerle başlayan lezzet serüveni, otel restoranında devam ediyor. Dünya mutfağından birçok alternatifin bulunduğu menüde özellikle çökertme kebabı ve özel soslarla hazırlanmış somon mutlaka denenmesi gerekenler arasında... Otellerin vazgeçilmezi 5 çayı için özenle hazırlanmış tatlı ve pasta çeşitleri de DoubleTree by Hilton İstanbul Ümranye'de günün yorgunluğunu keyifle atmak isteyen misafirler için özenle hazırlanıyor. 
 
Şef Melikşah Demirbaş; Şef Mutfağın Her Aşamasında Çalışmalı...
The Garden Lounge & Bar ve çeşitli atıştırmalık ve içeceklerin alınabileceği The Pavilion Market de misafirlerin lezzet duraklarından... Otelde ayrıca 24 saat hizmet veren oda servisi yer alıyor. 
 
Mutfak Melihşah Demirbaş'a emanet Oteldeki lezzetlere Türk mutfağı şeflerinden Melikşah Demirbaş ve ekibi imza atıyor.
 
Demirbaş, Türkiye'nin en iyi aşçılarının yetiştiği Bolu'da meslek hayatına başlamış, küçük yaşlardan itibaren mutfak sanatlarına ilgi duyan, yöresel yemeklere farklı tatlar ekleyerek harmanlayan misafirlere lezzetli ve keyifli anlar yaşatmayı hedefleyen başarılı bir şef.
 
Alp Atilla, "Şefimiz, açıldığımız günden itibaren bizimle birlikte çalışıyor. 
 
Kendi deyimiyle iyi bir şef mutfağın her aşamasında çalışmalı, emek ve özveri ile hareket etmeli, yenilikleri takip etmeli, mutfağı her zaman düzenli ve temiz olmalı, bunun yanı sıra ekibinin yetişmesi ve gelişmesi için elinden geleni yapmalıdır. Bu konuda çok şanslıyız... Şefimiz yoğun iş temposunun yanı sıra gastronomi dünyasına katkı sağlamak amacıyla Anadolu'da tören yemekleri üzerine denemeler ve araştırmalar yapıyor" diyor. 


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler