Aşçı Yardımcılığı Kursu

Aşçı Yardımcılığı Kursu

Eğitimci aşçılar tarafından verilen Aşçı Yardımcılığı Kursu'nda kursiyerler ile birlikte üretilen yemek ve pastalar günlük 20 aileye dağıtılıyor. Eğitimci aşçılarımızın özenle hazırladıkları günlük yemek ve pastalar

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi tarafından sürdürülen Aşçı Yardımcılığı Kursu'nda üretilen yemek ve pastalar ilçede ikamet eden maddi durumu düşük ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılıyor.
 
Diyarbakır'da, birbirinden farklı proje ve kursları hayata geçirerek adından bahsettiren Yenişehir Belediyesi bünyesinde açmış olduğu Aşçı Yardımcılığı Kursu'nda kursiyerler hem eğitim alıyor hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlar için üretim yapıyorlar.
 
Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci'nin talimatları ile mesleği olmayan yetişkin kadın ve erkekler için Yenişehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (YESMEK) kapsamında yetişkinlere yönelik Aşçı Yardımcılığı Kursu düzenleniyor. Eğitimci aşçılar tarafından verilen Aşçılık eğitimlerinde Yardımcılığı Kursu'nda kursiyerler ile birlikte üretilen yemek ve pastalar günlük 20 aileye dağıtılıyor.
 
Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Aşçılık mesleğinde Yardımcılığı Kursu ile ilçede hem eğitim verdiklerini hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olduklarını belirtti Beşikci, "Aşçı Yardımcılığı Kursumuzu açarken, kursiyerlerimizin eğitimi için gerekli olan gıda malzemelerinin değerlendirilmesini de düşündük. 
 
Eğitimci aşçılarımızın özenle hazırladıkları günlük yemek ve pastalar hazırlandıktan sonra, yemek kaplarına bırakılarak Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından günlük 20 ailemize olmak üzere haftada 100 ailemize dağıtılmaktadır. 
 
Bu sayede kursiyerlerimiz bir taraftan eğitim alırken diğer taraftan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek oluyorlar. Bu nedenle Aşçı eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimiz canı gönülden bir üretim gerçekleştirmektedirler" dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler