Boğaz'da Muhteşem Lezzetler ve

Boğaz'da Muhteşem Lezzetler ve "Şef Mustafa Otar "

İstanbul Boğazı’nın görkemli manzarasına karşı, deneyim odaklı gastronomik bir yolculuk sunan 29‘un yenilenen menüsü global ve lokal lezzetleri yenilikçi yorumlarla sunuyor. Menü..

İstanbul Boğazı’nın ikonu 29, Şef Mustafa Otar’ın öncülüğünde, Türk mutfağı şeflerinden Mesut Uysal ve Fırat Yakut’un yenilikçi ve leziz yorumları eşliğinde yenilenen menüsünü gastronomi haberlerinde de yer alan 15 Mart akşamı özel bir gecede davetlilerine tanıttı.
 
İstanbul Boğazı’nın görkemli manzarasına karşı, deneyim odaklı gastronomik bir yolculuk sunan 29‘un yenilenen menüsü global ve lokal lezzetleri yenilikçi yorumlarla sunuyor. Menünün öne çıkan lezzetleri arasında Rockefeller Oysters, Tereyağlı Ilık Kereviz, Dana Bonfile Tartar, Trüflü Polente, İstanbul Deniz Mahsülleri Tabağı, Özel Sunumuyla Tandırda Uzun Pişmiş Dana Kaburga gibi alışılmış tatların yepyeni yorumları yer alıyor.
 
Aralarında Hacı Sabancı, Melkan Tabanlıoğlu, Emir Uyar, Eda Zamanpur, Oben Öztürk, Ayten Danışman, Tolga Sezgin, Mahmut Berkman, Engincan Ural, Eda Sümer Evliyagil, Zeynep Üner, Ayça Çinkitaş Kardeş, Nilüfer Tarzi Kuran, Aslı Kızmaz, Sinan Güler gibi isimlerin de bulunduğu davetliler geceye eşlik eden Dj Can Hatipoğlu’nun setiyle birlikte hem eşsiz bir gastronomik deneyim yaşadı hem de mekânın harika atmosferinde eğlendiler.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler