TessaWaard; Türk Mutfağını Hollanda'ya Taşıyacağım...

TessaWaard; Türk Mutfağını Hollanda'ya Taşıyacağım...

Hollandalı aşçılık mesleğindeki öğrenci TessaWaard, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’ye bağlı Maide Kafe ve Restoran’da Türk mutfağının önemli..

 
TessaWaard; Zengin Türk Mutfağını Hollanda'ya Taşıyacağım....
 
Ulusal Staj Programı kapsamında Kocaeli Büyükşehir’i tercih eden Hollandalı öğrenci Waard, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini Antikkapı’da öğrendi
 
Türk aşçı haberler olarak açılık eğitimlerinde öğrenmiş olduğumuz bilgilere göre, Her yıl dünyanın farklı ülkelerinden yüzlerce öğrencinin Türkiye’ye gelmesine olanak sağlayan Ulusal Staj Programı, Hollandalı öğrenciye Türk mutfağının kapılarını açtı. 
 
Hollandalı aşçılık mesleğindeki öğrenci TessaWaard, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı A.Ş.’ye bağlı Maide Kafe ve Restoran’da Türk mutfağının önemli yemeklerini öğrendi.
 
TessaWaard; Zengin Türk Mutfağını Hollanda'ya Taşıyacağım....
Hollandalı Aşçı Staj Talep Etti
 
Hollanda’da MBO Life Colleg’te aşçılık mesleğinde eğitim gören TessaWaard, ilgi duyduğu Türk mutfağı için tercihini Kocaeli’nden yana kullandı. Ulusal Staj Programı kapsamında Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Antikkapı’ya başvuran Waard’ın talebi geri çevrilmedi.
 
Hollandalı Aşçı Türk Mutfağını Öğreniyor
 
Hollandalı TessaWaard, Türk mutfağının eşsiz lezzetlerini aşçılık eğitimlerinde Antikkapı mutfaklarında öğrenmeye başladı. Antikkapı’nın şefleri tarafından Türk mutfağının eşsiz lezzetleri Hollandalı öğrenciye öğretildi. Hollandalı öğrenci Waard, ilk günden itibaren Maide Kafe ve Restoran mutfağında pide ve kebap tariflerini yapmayı öğrendi.
 
TessaWaard; Zengin Türk Mutfağını Hollanda'ya Taşıyacağım....
“Türk Mutfağını Hollanda'ya Taşıyacağım”
 
Staj imkânı için Büyükşehir’e teşekkür eden Hollandalı TessaWaard, “Türk mutfağını seviyorum. Buranın mutfağı ve şefleri çok iyi. Türk mutfağını öğrenip, kendi ülkeme taşımak istiyorum. Bunun için burayı tercih ettim. Bana bu imkânı veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ve Antikkapı’ya teşekkür ediyorum” dedi.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler