Özbek Aşçılar Kilis'te

Özbek Aşçılar Kilis'te

Özbek ünlü şeflerden Chustiy, ilk planlamalara göre 10 gün deprem bölgesinde olacaklarını, depremzedelere yardım etmeye devam etmeyi istediklerini söyledi. Özbek halkını yanımızda görmekten çok mutluyuz

 
Özbek Aşçılar Kilis'te....
 
Günlük 8 ila 10 bin kişiye yetecek kadar yemek çıkardıklarını belirten Chustiy, "Aşçılardan oluşan ekibimiz ile Özbekistan'dan geldik. Arkadaşlarla beraber Türk halkına yemek yapıp dağıtacağız. Özbekistan halkı namına, herkese başsağlığı diliyoruz. Allah tüm kardeşlerimizi, cümle Müslüman alemi korusun." dedi.
 
Türk aşçı haberleri olarak deprem haberleri ve aşçılık mesleği hakkında edinmiş olduğumuz bilgilere göre;
 
Özbek Aşçılar Kilis'te
Özbek başarılı şeflerden Chustiy, ilk planlamalara göre 10 gün deprem bölgesinde olacaklarını, depremzedelere yardım etmeye devam etmeyi istediklerini söyledi.
 
"Özbek halkını yanımızda görmekten çok mutluyuz"
 
İHH İnsani Yardım Vakfı Başkan Yardımcısı Yakup Işık da aşçılara verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Özbek, arama kurtarma ekiplerinin Hatay'da görev yaptığını kaydeden Işık, pilavların oralarda da depremzedelere dağıtılacağını ifade etti.
 
Özbek Aşçılar Kilis'te
Işık, "Özbek kardeşlerimiz, Türkiye'nin zor gününde yanımızda oldular. Özellikle kendi kültürlerinin bir ürünü olan Özbek pilavını afetzedelere ikram ettiler. 
 
Biz de İHH İnsani Yardım Vakfı olarak lojistik altyapısını sağlayarak yanlarında oluyoruz. Biz de Özbek gençlerine, büyükelçiliğine afetzedelerin yanında olduğu için teşekkür ediyoruz. Bu bir kardeşlik vesilesi olacak. Özbek halkını yanımızda görmekten çok mutluyuz." şeklinde konuştu.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler