Milas Zeytin Hasadı Şenliği Ne Zaman Başlayacak?

18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler..

 
Milas Zeytin Hasadı Şenliği Ne Zaman Başlayacak?
 
Türkiye'de ilk kez Avrupa Birliği coğrafi işaretini alan Milas zeytinini ve zeytinyağını tanıtmak için bu yıl 9’uncusu gerçekleşecek en farklı fuar ve festivallerden olan Milas Zeytin Hasadı Şenliği, 11-12 Kasım'da başlıyor.
 
18’i aşkın kurum ve STK’nın işbirliğiyle düzenlenecek hasat şenliğinde; konserler, söyleşiler, zeytin toplama, sıkım ve kırma etkinlikleri, ünlü sanatçıların sahne alacağı konserler, zeytin güzeli yarışması, çeşitli workshoplar, defileler, yemek yarışmaları, kültürel geziler ile renkli anlara sahne olacak. Ünlü isimlerin de katılacağı şenlik, dolu dolu gerçekleşecek.
 
Türkiye gastronomi haberlerinde de yer alan ve ‘Bin Yılın Tadı 100 Yılın Umudu’ sloganıyla bu yıl da adından söz ettirecek olan zeytin çeşitlerinden Milas Zeytin Hasat Şenliği, Şef Özlem Mekik ve Doğukan Alsay moderatörlüğünde iki gün boyunca eğlenceli ve renkli anlar yaşatacak. 
 
11 Kasım’da başlayacak olan şenliğin ilk gününde çeşitli aktivitelerin yanı sıra Ahmet Selçuk İlkan sahnede şiir sevenlerle buluşacak. Aynı akşam mini konserleriyle Umut Akyürek ve Oktay Ertuğrul, ve Pusula grubu sahnede sevenleriyle buluşacak. 12 Kasım akşamında da pop müziğinin sevilen sanatçılarından Çelik sahne alarak Milaslılara eğlence dolu akşam yaşatacak.


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler