Camiamızın ve İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun

Camiamızın ve İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun

Aşçılar Eğitim Ve Yardımlaşma Konfederasyon Başkanı "AŞKON" Hanifi Usta yaptığı açıklamada; Camiamızın Ve İslam Aleminin Ramazan..

Camiamızın ve İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun
Aşçılar Eğitim Ve Yardımlaşma Konfederasyon Başkanı "AŞKON" Hanifi Usta yaptığı açıklamada;
 
Camiamızın Ve İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun...
 
Camiamızın ve İslam Aleminin Ramazan Ayı Mübarek Olsun11 ayın sultanı olan ramazanı şerifi karşılamanın sevinci içerisindeyiz. Lâkin bu karşılama biraz buruk biraz hüzünlü oldu bundada bir hayır vardır.
 
Rabbim her şeyin en iyisini bilendir. 
 
Tabiki başta meslektaşlarım olmak üzere bütün islam aleminin ramazanını en kalbi duygularımla kutlarım.
 
Umarım bu olaylardan musibetlerden büyük dersler alıp gıybet etmek yerine kucaklaşırız. Hasetlenme yerine sevgi dolar yüreklerimize. Küskünlükler biter sevgi başlar huzur başlar...
 
Türk Aşçı Haberleri Olarak Tavsiyemiz Olan İftar Ve Sahur Menülerinden ;
 
Osmanlı Saray Mutfaklarından Nefis Yemek Çeşitleri İle Lezzetli İftar Menüsü… Sade Bir Osmanlı İftar Sofrası Yemek Tariflerini ve En Sağlıklı Sahur Menüleri Nelerdir? İşte En Pratik Ve Tok Tutan Sahur Menüsü Tarifleri haberlerimizi'de Linkleri Tıklayarak incelemenizi Tavsiye Ederiz...


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

Benzer Haberler