En İyi Turşu Tariflerinden Lor Peynirli Biber Turşusu...

En İyi Turşu Tariflerinden Lor Peynirli Biber Turşusu...

Eniyi turşu tariflerinden ve yöresel turşulardan tezgahları süsleyen rengarenk biberlerin arasında şahane lezzetler...

En İyi Turşu Tariflerinden Lor Peynirli Biber Turşusu Lor Peynirli Biber Turşusu "Şef Mehmet Kudat"
Her sofranın baştacı meze olarak etlerin yanına kahvaltı sofraların vazgeçilmez lezzetler...
 
Yaz mevsimi gelince tezgahları süsleyen rengarenk, çeşit çeşit biberlerin arasında küçücük cüsseleri ve şahane lezzetleriye tombul biberler göz kırpar bize. Bibere en çok yakışan malzemelerin başında da peynir geliyor. 
 
İkisinin lezzet uyumu damaklara şenlik oluyor. Gelin şimdi o minik tombul biberlerin içlerini biberle dolduralım. Meze olarak sunulan, et yemeklerinin yanına çok yakışan şahane bir turşu hazırlayalım. Yapılabilecek en güzel turşu tariflerinden biriyle karşınızda: Lor peynirli biber turşusu tarifi!
 
En İyi Turşu Tariflerinden Lor Peynirli Biber Turşusu...
Diğer turşulardan farklı olarak bu turşu tarifi çok kısa sürede hazır oluyor. Oda sıcaklığında değil buzdolabında bekletilmesi gerek. İçine zeytinyağı ilavesiyle de lezzeti bambaşka oluyor. Biz ferah bir lezzet olması için kekik de koyduk. O da çok yakışıyor
 
En İyi Turşu Tariflerinden Lor Peynirli Biber Turşusu Tarifi;
Lor Peynirli Biber Turşusu  Kullanılan Malzemeler;
 
*     400 Gram
*     Tombul Kırmızı Biber
*     2,5 Su Bardağı
*     Lor Peyniri
*     1 Su Bardağı
*     Zeytinyağı
*     5-6 Diş
*     Sarımsak
*     3 Yemek Kaşığı
*     Kaya Tuzu
*     2 Dal
*     Taze Kekik
 
En İyi Turşu Tariflerinden Lor Peynirli Biber Turşusu...
Nefis Turşu Tariflerinden Ve Yöresel Turşulardan Lor Peynirli Biber Turşusunun Püf Noktası;
Turşularınızın içerisine lor peynirlerlerini sıkı sıkı bir şekilde koyun. Biberleri kavanoza dikkatli bir şekilde dizin ki peynirleri dağılmasın. Turşularınızı oda sıcaklığında değil buzdolabında saklayın. Oda sıcaklığında saklarsanız içerisindeki peynirler bozulabilir. Afiyet olsun


Türk Aşçı Haberleri Ve Güncel Mutfak Haberleri Not::
Eğer sizde mesleki haberinizin yada tarifinizin web sitemizde yayınlanmasını istiyorsanız; "Haberini Yada Tarifini Paylaş" sayfamızdaki kriterlere uygun bir şekilde uygun içeriklerinizi bize gönderebilirsiniz. Türk Aşçı Haberleri internet sitesinde yayınlanan yazı, haber, röportaj, fotoğraf, resim, sesli veya görüntülü şair içeriklerle ilgili telif hakları www.turkascihaberleri.com 'a aittir. Bu içeriklerin iktibas hakkı saklıdır. İlgili haber kopyalanarak başka bir site tarafından yayınlanmaya ihtiyaç duyulduğu takdirde kaynak gösterilerek ve web sitemize link verilerek kullanıması mümkündür.


  • Facebook'ta paylaş

Bu Habere Yorum Yap

   
 
 

Benzer Haberler